transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2013

Asigurare Casco Allianz-Tiriac special conceputa pentru clientii Mitsubishi din Romania

Asigurare Casco Allianz-Tiriac special conceputa pentru clientii Mitsubishi din Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând din acest an, posesorii de masini Mitsubishi pot beneficia de avantajele unei asigurări de avarii si furt care garantează servicii de protectie si asistentă de calitate superioară. Allianz-Tiriac în parteneriat cu M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România, lansează o polită Casco special concepută pentru clientii Mitsubishi din România, care asigură solutii simple, comode si rapide de constatare si rezolvare a daunelor, reparatii în service-urile agreate Mitsubishi la standardele de calitate ale producătorului si operativitate în plata despăgubirilor.

“Toate modelele Mitsubishi sunt proiectate si fabricate cu cea mai mare precizie, orice client de-al nostru bucurându-se, în mod traditional, de performantele si fiabilitatea ridicată a masinii pe care o achizitionează. Noi ne propunem să oferim, în plus, celor care utilizează autovehicule Mitsubishi, servicii de calitate, atât la vânzare, cât si post vânzare. În acest context a apărut ideea lansării acestei polite Casco”, declară Leonard Ungureanu, director executiv M Car Trading.

“Polita co-branded Allianz-Tiriac – Mitsubishi este astfel concepută încât să vină în întâmpinarea nevoilor diferite de sigurantă pentru posesorii de masini Mitsubishi, oferind acestora oportunitatea alegerii unui pachet optim de protectie si asistentă în caz de avarie a autovehiculului”, spune Aurel Badea, director executiv în cadrul Allianz-Tiriac Asigurări, responsabil cu activitatea de subscriere asigurări generale. “Vorbim despre un produs modular care, în plus fată de componentele specifice de protectie, oferă o serie de beneficii suplimentare, în măsură să usureze viata soferului atât în caz de accident, cât si în cadrul procesului de reparatie.”

Asigurarea Casco oferită în parteneriat de Allianz-Tiriac si Mitsubishi este disponibilă în trei variante:  ESENTIAL, OFF-ROAD si PLUS.

Pachetul de bază – ESENtIAL - acoperă daunele provocate de producerea unor riscuri precum actiuni mecanice, fenomene naturale, incendiu, explozie, acte de vandalism, furt partial/ total sau tentativă de furt din si a vehiculului sau a componentelor acestuia, măsuri luate pentru salvarea masinii, după producerea unui risc asigurat, precum si pentru cheltuielile efectuate în scopul limitării pagubelor.

În plus, asiguratul beneficiază de asistentă rutieră, precum si de alte servicii, cum ar fi transportul vehiculului avariat la cel mai apropiat service Mitsubishi, înlocuirea setului de închidere ca urmare a furtului sau pierderii cheilor / cardurilor / telecomenzilor.

Serviciul de asistentă rutieră cuprinde, printre altele, ajutorul imediat al unei echipe de specialisti în cazul în care masina nu mai porneste, remorcarea, dacă este nevoie, pentru masina defectă sau avariată. În plus, dacă reparatia autovehiculului se efectuează într-o localitate aflată la o distantă mai mare de 50 km fată de domiciliu si nu poate fi executată în aceeasi zi, asiguratul poate opta să beneficieze de asigurarea transportului, plata cazării la un hotel, suport financiar pentru transferul masinii înapoi în localitatea de resedintă, chiar dacă defectiunea a apărut în afara granitelor tării.

Serviciul de asistentă rutieră, care se regăseste si în pachetele superioare OFF-ROAD si PLUS, este valabil pentru masini cu maxim 9 locuri si cu masa maximă autorizată de până la 3.5 tone iar clientul de Mitsubishi se poate bucura de consiliere gratuită în ceea ce priveste constatarea daunei si formalitătile de deschidere a dosarului de daună, din partea brokerului si/ sau din partea consilierului de daune de la dealerul Mitsubishi.

Pachetele OFF-ROAD si PLUS, superioare pachetului de bază, aduc avantaje unice cum ar fi despăgubirea daunelor în cazul în care vehiculul circulă în locuri inundate sau în afara drumurilor publice. Pachetul PLUS oferă suplimentar si extindere teritorială, în afara României, a asigurării Casco, clauza de asigurare de accidente a persoanelor aflate în masină, punând, totodată, la dispozitia clientului un autoturism ce poate fi utilizat pe perioada reparatiilor masinii avariate.

Toate aceste beneficii sunt oferite tuturor clientilor Mitsubishi care aleg una dintre variantele asigurării co-branded Allianz-Tiriac – Mitsubishi, care pot opta pentru repararea vehiculului în service-urile autorizate Mitsubishi, unde există o echipă experimentată, indiferent dacă vorbim de pregătirea mecanicilor sau a personalului din receptie service.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar