transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-12-2010

Asigurarea de viata cu acumulare de capital Tezaur Protect Plus, de la Astra Asigurari

Asigurarea de viata cu acumulare de capital Tezaur Protect Plus, de la Astra Asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie
Compania Astra Asigurari lanseaza produsul Tezaur Protect Plus cu suma asigurata garantata la finalul contractului si cu emitere pe loc a politei de asigurare. Clientii obtin prin aceasta asigurare, atat acumulare de capital, cat si protectie suplimentara prin atasarea optionala a unui pachet de clauze ce ofera protectie in caz de accidente. Asta inseamna ca, in cazul unui accident, clientii beneficiaza de clauzele de spitalizare, interventii chirurgicale si acoperirea riscului de invaliditate, fara ca polita de asigurare sa inceteze dupa plata indemnizatiei pentru aceste clauze.

"Polita de asigurare Tezaur Protect Plus se adreseaza atat persoanelor tinere, care doresc sa beneficieze de un venit garantat peste o perioada scurta de timp, cat si persoanelor care doresc sa asigure protectie financiara celor dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit”, explica Radu Mustatea, Presedinte Directorat Astra Asigurari.


Durata contractului, de cinci ani, reprezinta un alt avantaj al acestei asigurari de viata cu acumulare de capital. Fiecare asigurat poate opta pentru incheierea pana la maxim patru astfel de polite (cu emitere imediata), in functie de nevoile fiecarei persoane.

Asigurarea Tezaur Protect Plus poate fi accesata de orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, iar frecventa de plata (anuala, semetriala sau trimestriala) se stabileste de comun acord cu asiguratul.

Prin prime de asigurare accesibile, pornind de la 70 de lei pe trimestru, Astra Asigurari pune la dispozitia clientilor un produs de asigurare adaptat perioadei economice actuale.

ASTRA Asigurari este liderul pietei de asigurari din Romania si a inregistrat in primele 9 luni ale anului in curs un profit contabil net in suma de 18.005.
629 lei, in crestere cu 331% fata de profitul raportat in aceeasi perioada a anului trecut, in suma de 4.179.465 lei.

Volumul primelor brute subscrise totale, nete de anulari, directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie dupa primele 9 luni ale anului 2010 se ridica la valoarea de 841.244.960 lei, din care 829.873.348 lei reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale, in crestere cu 37% fata de trimestrul III 2009.

ASTRA Asigurari este membru fondator PAID si subscrie polita de asigurare obligatorie a locuintei PAD si polita PAD COMPLET si pe www.astraonline.ro.
ASTRA Asigurari a relansat de curand site-ul de companie- www.astrasig.ro, cu o imagine mai dinamica, mai prietenoasa si cu mai multe informatii de interes pentru public..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ally
in urma uui accident din date de 23 sept 2008, care sa preetcut in romania, am ramas invalid mi s au amputat picioarele de fapt de deasupra genunchiului. eu sunt rezident in italia, lucram si in tara noastra si in italia, masina care m a lovit a vea asigurare si vinovat este el , procesul e in curs, am avut niste avocati de la cluj care m au abandonat din motive doar de ei stiute,,, probabil ca ei au cerut doar 100 si ceva de mii de euro despagubirei , iar eu le am spus ca doar protezele mele ar costa de 5 ori mai mult evaluind pina la virsta de 80 de ani presupusi de viatza,dupa o evaluare facuta de institutul care mi au facut protezele actuale. hei dar am inteles ca acesta suma pe care au ceruto avocatii o cerea de la soferul masinii care ma lovit. Intrebarea mea este,, daca eu acept banii astia suta asta de mii mai pot cere bani de la asigurarea masinii lui? dintr un om activ,, cu 2 societati am ramas intr un scaun cu rotile.. cit ar trebui sa primesc despagubire de la asigurare? va multumesc daca imi raspunde cineva!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar