transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-06-2011

Asigurarea locuintei in 3 rate fara dobanda, cu Bonus Card

Asigurarea locuintei in 3 rate fara dobanda, cu Bonus Card
 Alte stiri la aceasta categorie
Garanti Bank ofera posesorilor de carduri de credit Bonus Card posibilitatea de a achita asigurarea de locuinta in 3 rate fara dobanda in perioada 15 iunie – 15 iulie 2011. Oferta este valabila pentru orice tip de asigurare de locuinta, obligatorie sau optionala, si se aplica platilor efectuate cu cardul de credit Bonus Card la orice companie de asigurari, indiferent de terminalul POS utilizat.

„Prin aceasta oferta ne dorim sa incurajam utilizarea cardului de credit Bonus Card pentru plata unui serviciu de care fiecare dintre noi ar trebui sa beneficieze: asigurarea locuintei. In urma esalonarii acestor plati in 3 rate fara dobanda, posesorii Bonus Card vor avea la dispozitie o suma mai mare din limita de pe cardul de credit pentru cheltuieli legate de vacanta de vara sau alte achizitii personale”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

In plus, cei care nu au inca un card de credit Bonus Card, dar care doresc sa beneficieze de multiplele facilitati oferite la cumparaturi, pot solicita un card de credit si castiga in acelasi timp un telefon mobil daca se numara printre primele 5000 de persoane cu cerere aprobata pentru Bonus Card in perioada 7 iunie – 30 septembrie 2011. Totodata, pentru a intra in posesia telefonului mobil, posesorii de card trebuie sa efectueze o tranzactie de minimum 100 RON cu Bonus Card pana la 30 noiembrie 2011.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de Garanti Bank accesand www.garantibank.ro, www.bonuscard.ro, sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie) sau trimitand un e-mail la adresa contact @ garantibank.ro.

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate.
Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 200.000. Banca detine o retea de 75 de agentii, 170 ATM-uri si peste 7400 terminale POS.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Klondike
Woot, I will cetrnaily put this to good use!
Jase
Kewl you should come up with that. Execllent!
Amory
Finlaly! This is just what I was looking for.
Youngy
Shoot, who would have thuoght that it was that easy?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar