transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-07-2011

Asigurarea Obligatorie a Locuintelor - portal dedicat cumpararii online a asigurarii obligatorii a locuintelor PAD

Asigurarea Obligatorie a Locuintelor - portal dedicat cumpararii online a asigurarii obligatorii a locuintelor PAD
 Alte stiri la aceasta categorie
Asigurarea Obligatorie A Locuintelor (PAD) este disponibila si online, odata cu lansarea www.AsigurareaObligatorieALocuintelor.ro, portal dedicat cumpararii online a Asigurarii Obligatorii A Locuintelor PAD.

Portalul este dedicat proprietarilor de locuinte care vor sa isi incheie rapid si sigur aceasta asigurare, fiind lansat de PLATINUM Asigurari pentru a face mai accesibila achizitionarea politei obligatorii de asigurare a locuintelor in contextul in care, pe data de 5 august, expira ultimul termen limita pentru incheierea acesteia, conform ultimelor reglementari legale.

PLATINUM Asigurari – Reasigurari este unul dintre principalii membri fondatori si actionari ai PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale) si este autorizat pentru incheierea Asigurari Obligatorii A Locuintelor (PAD), in conformitate cu legislatia in vigoare, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima permisa de lege.

Anca Babaneata, CEO PLATINUM: "Am lansat acest portal pentru a veni in intampinarea celor care, incepand cu 05 august, trebuie sa isi incheie, conform legii, asigurarea obligatorie a locuintelor contra celor 3 dezastre naturale: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Avantajele oferite de portal sunt simplitatea si rapiditatea cu care iti poti incheia polita obligatorie a locuintelor PAD: orice proprietar de locuinta interesat de incheierea unei polite PAD are nevoie doar de un computer si o conexiune la internet; accesand www.AsigurareaObligatorieALocuintelor.ro si introducand datele locuintei pe care doreste sa o asigure, poate efectua plata online, cu cardul, generandu-i-se in timp real polita PAD care poate fi verificata, imediat dupa emitere, direct de pe site-ul oficial al PAID.
Tranzactiile sunt securizate, plata si transferul datelor personale efectuandu-se intr-un mediu protejat prin certificate digitale de securitate recunoscute. Totodata prin aceasta initiativa ne dorim sa sprijinim activitatea PAID ai carei membri fondatori suntem".

5 august 2011 este data limita de la care primariile pot aplica amenzi celor care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintelor pana la aceasta data.
Valoarea amenzilor se situeaza intre 100-500 ron in timp ce valoarea primei de asigurare este de 10 respectiv 20 euro in functie de tipul locuintei.

Pana la aceasta data PLATINUM Asigurari a incheiat un numar de peste 80.000 de polite PAD si estimeaza sa incheie pentru urmatorul an peste 100.000 de polite PAD.

In acelasi timp, pentru a veni in intampinarea nevoilor de asigurare completa a locuintei, PLATINUM Asigurari ofera posibilitatea achizitionarii pachetului PAD Extins, pachet prin care proprietarii de locuinte primesc 2 polite: asigurarea obligatorie PAD si Asigurarea Facultativa a Locuintei CASA MEA PAD EXTINS la un cost total avantajos.

PLATINUM Asigurări Reasigurări S.A. este o companie de asigurări generale cu capital privat, cu o strategie de abordare a pietei bazată pe produse si servicii de asigurare de înaltă calitate, particularizate pentru a acoperi gama extinsă de nevoi a clientilor, cu linii de dezvoltare pornind atât de la tipurile de asigurări specifice pietei de asigurare, cât si de la produse inovatoare care aduc un plus de valoare si acoperire clientilor PLATINUM Asigurări Reasigurări.

Un sustinător ferm al importantei si al beneficiilor asigurării de locuinte, PLATINUM este unul din principalii membri fondatori ai PAID, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, participând cu 15% la capitalul social al PAID, cota maximă de participare permisă de lege.

Misiunea PLATINUM este de a-si proteja cel mai bine, prin asigurare, clientii, familiile lor, afacerile lor si modul de viată; de a le oferi linistea si libertatea de care au nevoie pentru a-si urma visele..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Blondy
I'm impressed! You've mangaed the almost impossible.
Chelsia
You raelly saved my skin with this information. Thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar