transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2011

Asigurarea pentru plata facturii abonatilor - produs lansat de Generali Asigurari si Vodafone

Asigurarea pentru plata facturii abonatilor - produs lansat de Generali Asigurari si Vodafone
 Alte stiri la aceasta categorie
Generali Asigurări şi Vodafone Romania au lansat în parteneriat, prin intermediul brokerului de asigurare Marsh România, o asigurare pentru plata facturii abonaţilor companiei de telefonie mobilă. Astfel, în schimbul unei prime lunare de 1 Euro pentru o asigurare Standard sau 2 Euro pentru pachetul Premium, plata facturii de telefon sau a altor utilităţi nu mai reprezintă o problemă în cazul unui eveniment nedorit.

Pentru doar 1 Euro/lună în plus la abonament, Generali Asigurări preia plata facturii clientului în cazul pierderii involuntare a locului de muncă sau al incapacităţii temporare de muncă din orice cauză. În condiţii de invaliditate permanentă totală a abonatului, asigurătorul plăteşte facturile restante şi penalităţile aferente în limita a 1.000 Euro. În plus, produsul are şi o componentă de protecţie inclusă, funcţionând şi ca o asigurare de viaţă.

Pachetul Premium, cu o primă de asigurare de 2 Euro/lună, oferă în plus posibilitatea preluării facturilor pentru alte utilităţi, despăgubiri în valoare de 1.000 Euro în caz de invaliditate permanentă totală şi protecţie financiară pentru membrii familiei, respectiv despăgubiri de 1.000 Euro în caz de deces accidental sau din orice alta cauză al asiguratului.

“Trăim într-un perioadă marcată de incertitudini.
Dacă veniturile ţi se reduc brusc şi radical, trebuie să fii capabil să-ţi reorganizezi rapid bugetul şi cheltuielile, astfel încât să îţi poţi acoperi datoriile. Accesul la telefonie mobilă şi comunicare de date sunt astăzi vitale pentru oricine şi ar trebui să ne preocupăm pentru a avea, în orice situaţie, sursa pentru plata acestor utilităţi”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă Generali Asigurări. “Prin acest produs ne adresăm persoanelor prevăzătoare care încearcă să reducă la minimum riscurile financiare. Investiţia este foarte redusă, în schimb beneficiile sunt atractive. Sumele maxime asigurate sunt acoperitoare, iar perioada de asigurare este suficient de extinsă pentru a le permite abonaţilor şi familiei acestora o redresare financiară rapidă”, a completat Racoveanu.

“În contextul economic actual, Vodafone a dezvoltat un serviciu care susţine clienţii în vederea depăşirii situaţiilor neprevăzute. Astfel, în cazul unor schimbări neaşteptate, cu noua asigurare Vodafone plata facturii rămâne acoperită. Am ales să oferim acest serviciu în parteneriat cu Generali Asigurări şi Marsh România, care vor răspunde cu profesionalism şi rapiditate solicitărilor clienţilor noştri“, a spus Cătălin Becic, Director, Consumer Marketing,  Vodafone România.

“Riscurile specifice perioadei economice prin care trecem ne-au condus la concluzia că această asigurare este utilă atât clienţilor Vodafone, cât şi companiei. Am reuşit să creăm, împreună cu partenerii noştri Vodafone şi Generali, un produs de asigurare unic şi personalizat pe piaţa din România prin beneficiile oferite. Pe lângă avantajul principal, care este acoperirea facturii restante a clientului Vodafone şi care este plătită de către Generali la momentul producerii evenimentului asigurat, există şi alte beneficii, cum ar fi ajutorul financiar pentru familie în cazul unui deces sau suportul oferit clientului în caz de şomaj”, a explicat Cristian Fugaciu, Director General al Marsh România.

Sistemul de plată a primei de asigurare este simplu şi prevede includerea costurilor lunare în factura de telefonie.

Grupul Generali este unul dintre cei mai importanţi asigurători şi principalul jucător pe segmentul asigurărilor de viaţă din Europa, cu prime brute subscrise de peste 73 mld. EUR în 2010. De asemenea, Grupul este una dintre cele mai importante companii pentru administrarea activelor, cu o valoare de peste 400 mld. EUR în 2009, şi un operator unic în domeniul imobiliar, cu un portofoliu de proprietăţi de peste 24 mld. EUR. Cu 85.000 de angajaţi la nivel global şi 70 de milioane de clienţi în 60 de ţări, Grupul ocupă o poziţie de top în Europa Occidentală şi un loc din ce în ce mai important în Europa de Est şi în Asia. Compania mamă, Assicurazioni Generali, este listată la Bursa din Milano (GASI.MI, G.IM) şi are un rating AA- conform Standard & Poor’s şi un rating Moody’s Aa3.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienţi, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume după venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienţi, la 31 decembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii în peste 30 de ţări pe 5 continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Marsh, cel mai mare broker de asigurări şi consultant de risc din lume, creează parteneriate cu clienţii săi pentru a identifica, inventa şi implementa soluţii inovatoare specifice fiecărei industrii. Avem o echipă de peste 24.000 de profesionişti care colaborează pentru a oferi consultanţă şi putere de negociere clienţilor din peste 100 de ţări. Marsh este parte a Marsh & McLennan Companies, un grup ce oferă servicii profesionale prin 51.000 de angajaţi la nivel mondial şi cu venituri de peste 10 miliarde USD, din grup mai facând parte şi Guy Carpenter, specialist în risc şi reasigurari, Mercer, furnizor de servicii şi consultanta HR şi Oliver Wyman, consultanţi de management. Grupul este listat (simbolul: MMC) pe bursele din New York, Chicago şi Londra..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dika
ubahnya klik kanan pada file lalu ubah namanya dari game.flv jadi game.iso bila sudah, agan dwoolnad dulu deamon tool (cari di google gan) lalu mount file yang game.iso instal deh,..... dijamin berhadil gan,..
Lyza
Slam dunkin like Shauqlile O'Neal, if he wrote informative articles.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar