transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-08-2011

Asigurari de locuinte de la Allianz-tiriac: Primera - noul produs destinat locuintelor de pana la 85 m2

Asigurari de locuinte de la Allianz-tiriac: Primera - noul produs destinat locuintelor de pana la 85 m2
 Alte stiri la aceasta categorie

Allianz-tiriac lansează un nou produs de asigurare a locuintei – Primera – care, în contextul apropierii termenului limită de conformare la prevederile Legii 260/2008, oferă proprietarilor de locuinte o alternativă de protectie completă.

„Lansarea acestei polite se înscrie în strategia Allianz-tiriac de a oferi produse potrivite pentru fiecare client, cu un raport foarte competitiv calitate–pret. Putem spune acum că oferta de asigurări de bunuri si proprietăti destinate persoanelor fizice de la Allianz-tiriac acoperă mult mai bine nevoile individuale ale tuturor categoriilor de proprietari de locuinte. Primera este un produs de asigurare accesibil care se adresează în mod special persoanelor cu venituri medii si reduse, ce detin în proprietate locuinte situate în orasele mici, în zonele semi-urbane si în mediul rural”, declară Ileana Cucos, director general adjunct în cadrul Allianz-tiriac, responsabil cu activitătile de distributie si vânzări ale companiei.

Primera oferă protectie completă pentru locuinte cu suprafete utile de până la 85 m2 si a căror sumă asigurată nu depăseste 160.000 lei. În aproape toate situatiile, valoarea sumei asigurate la care se poate încheia o polită Primera este mai mare decât echivalentul a 20.000 de euro, iar protectia oferită acoperă atât riscurile catastrofice naturale, cât si principalele riscuri de bază (incendiu, trăsnet, explozie, furtună, vijelie, tornadă, ploaie torentială, furt sau tentativă de furt prin efractie sau acte de tâlhărie, vandalism, avalansă de zăpadă, greutatea zăpezii si a ghetii, grindină - efecte directe, cădere accidentală de corpuri, izbire din exterior de către autovehicule etc.).

Pentru acoperirile standard enumerate, tariful de prime pentru Primera pleacă de la 62 de lei pe an si nu depăseste 330 de lei. Clientii pot beneficia, în plus, de reduceri pentru plata primei anuale într-o singură transă si pentru situatiile în care acestia detin sau încheie polite de asigurări auto sau/si de viată emise de Allianz-tiriac.Un apartament construit după 1977 situat în Arad, Constanta, Timis sau Suceava, spre exemplu, cu o suprafată utilă de până la 75 m2, evaluat la o valoare de 160.000 de lei poate fi asigurat pentru riscurile catastrofice si principalele riscuri de bază cu o primă anuală de circa 130-140 de lei. Pentru proprietarii respectivelor locuinte care detin si alte polite de asigurări auto si/sau de viată la Allianz-tiriac, costul politei Primera scade cu până la 25%.

„Clientii care achizitionează o polită de asigurare Primera beneficiază de protectie a locuintei atât împotriva dezastrelor naturale (cutremure, alunecări de teren si inundatii), cât si împotriva altor tipuri de riscuri la care este expusă locuinta (incendiu, trăsnet, riscuri produse de fenomene meteorologice, furt sau vandalism prin efractie etc.), conform nevoilor individuale, la preturi cu adevărat avantajoase”, subliniază Aurel Badea director executiv subscriere asigurări generale în cadrul Allianz-tiriac.

În contextul cresterii cererii potentiale de protectie a locuintelor, în perioada 1 august–31 septembrie, Allianz-tiriac oferă, în plus, reduceri de până la 35% la achizitionarea celorlalte produse de asigurare a locuintelor din portofoliul său: Armonia, Integra si Creditum. Astfel, la încheierea oricăreia dintre aceste polite de asigurare, clientii Allianz-tiriac vor beneficia de o reducere de 15% pentru plata integrală, într-o singură transă, a primei de asigurare.


De asemenea, clientii fideli ai companiei primesc discount-uri de câte 10% dacă detin deja sau achizitionează odată cu polita de asigurare a locuintei si o polită Casco sau RCA la Allianz-tiriac. Toate aceste reduceri se cumulează, costul asigurării de locuinte putând ajunge astfel la o valoare cu până la 35% mai mică fată de pretul de bază.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
nice penalty removal
fqWF37 Looking forward to reading more. Great blog article.Much thanks again. Really Cool.
click here
hcCBqL Hey, thanks for the blog.Really looking forward to read more.
take a look at it!
SeygQm Im obliged for the article post. Cool.
Nata
insurance is like a combination of mcideal and life insurance, except that it’s for your pets. For instance, pet insurance normally covers veterinary expenses [...] Says: [...] a wireless home alarm system, homeowners can also monitor the activities in their homes any time through the internet, your mobile phone or your tablet. A user can even sign up other
Yana
In the name of Jesuse christ cehslea will over come bayern munich,chelsea is not going to be fearful,christ that defeated bac f c will see them though. Me & u will not talk about the qualities of prayers nither the pattern in whic thay approach thir game.remember cehslea ware praying 10 against 11 yet thay stil win.
Vicki
Okay I'm convinced. Let's put it to atcoin.
OEM software online
NF5toT Excellent! Got a real pleasure..!
Nyanna
That saves me. Thanks for being so sesnible!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar