transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2011

Asigurarile de sanatate Eureko permit accesul la servicii de spitalizare si interventii chirurgicale in afara Romaniei

Asigurarile de sanatate Eureko permit accesul la servicii de spitalizare si interventii chirurgicale in afara Romaniei
 Alte stiri la aceasta categorie
Eureko Romania, lider pe piata asigurarilor de sanatate, le ofera clientilor posibilitatea de a accesa servicii de spitalizare si interventii chirurgicale in strainatate, ca o completare a produselor deja existente, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Pana acum, Eureko Romania oferea aceasta acoperire numai daca tratamentul medical necesar nu putea fi oferit in tara.

Conform noilor conditii contractuale, asiguratii Eureko Romania vor putea fi despagubiti cu indemnizatie pentru spitalizare si/sau pentru interventii chirurgicale in cazul in care aleg sa acceseze furnizori de servicii medicale din afara granitelor Romaniei.

“Noua optiune pe care o oferim este o reactie fireasca fata de nevoile in permanenta schimbare ale clientilor nostri si ale pietei. Aceasta optiune ofera asigurarilor de sanatate din portofoliul Eureko si mai multa flexibilitate, in contextul in care grija pentru sanatate incepe sa devina o prioritate pentru romani. Conditiile economice actuale reprezinta un test dur pentru multi dintre noi si cred ca protectia oferita de asigurarile de sanatate Eureko reprezinta cea mai buna alegere pentru servicii medicale de calitate si accesibile”, a spus Carmen Radu, director adjunct in cadrul Eureko Romania.

Indemnizatia de spitalizare se acorda in functie de numarul efectiv de zile de spitalizare, in timp ce indemnizatia pentru interventii chirurgicale se bazeaza pe complexitatea tratamentului acordat si poate ajunge la 500 de euro.

Planurile de sanatate Eureko constituie primul concept integrat de sanatate, care ofera atat protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical.
Preventia, calitatea, accesul si controlul sunt pilonii de baza ai sistemului de sanatate Eureko.
Reteaua de Sanatate Eureko numara peste 200 de clinici si spitale partenere din intreaga tara.

"Cu asigurarea de sanatate Eureko beneficiezi de: consultatii la medici specialisti, control anual preventiv, vizite ale medicului la domiciliu, proceduri medicale, analize de laborator, imagistica (ecografii, radiografii, tomografie computerizata etc), reduceri la servicii stomatologice, spitalizare, interventii chirurgicale in tara si in strainatate, transport medical de urgenta, Call Center 021 9677, asigurare de calatorie in strainatate, acces 24 de ore din 24 – 7 zile din 7 – la Centrul de Coordonare si acces la reteaua de sanatate Eureko", se mai precizeaza in sursa citata..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar