transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-10-2010

Asirom planuieste extindere puternica in Bucuresti, pana la finalul anului 2010

Asirom planuieste extindere puternica in Bucuresti, pana la finalul anului 2010
 Alte stiri la aceasta categorie
Compania Asirom, parte a Vienna insurance Group, intentioneaza sa iti extinda reteaua din Bucuresti cu pana la 10 noi sucursale si circa 100 de agenti pana la sfarsitul anului 2010. Aceasta initiativa face parte dintr-un proiect pilot, care se va extinde si la nivel national, prin care compania urmareste sa vina mai aproape de clientii sai cu servicii complete de consultanta si solutii personalizate de asigurare, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

In prezent, ASIROM are prezent 250 de agenti de asigurare pentru Bucuresti. De asemenea, compania are una dintre cele experimentate echipe de vanzari de pe piata, multi dintre angajati si colaboratori avand o expertiza de peste 20 de ani in domeniul asigurarilor.

„Prin acest proiect, dorim sa extindem ASIROM in cele mai populate cartiere rezidentiale si de business din Bucuresti, urmand apoi sa replicam modelul la scara nationala. De asemenea, vizam si o intarire a echipei noastre de vanzari cu oameni cu experienta pe piata de asigurari, care sa treaca alaturi de companie in urmatoarea etapa de dezvoltare”, a declarat Boris Schneider, Director General ASIROM.

Echipa de vanzari a ASIROM beneficiaza de traininguri constante in domeniu, sustinute de specialisti interni si externi, prin care se urmareste oferirea unei consultante 360 grade pentru client, ceea ce se traduce prin oferirea de solutii specifice fiecarei cereri in parte.

Pe langa remuneratie, angajatii primesc bonusuri si participa la programe de stimulare a vanzarilor. In urma unui astfel de program, desfasurat pe perioada verii, 30 de consultanti de vanzari din intreaga tara, au petrecut trei zile la Dubrovnik oferite de ASIROM, intr-o vacanta care le-a rasplatit performantele.


Pentru prima jumatate a anului 2010, Vienna Insurance Group a raportat o crestere de aproape 8% a valorii primelor subscrise, comparativ cu perioada similara a anului 2009, totalizand venituri consolidate de peste 4.6 milioane Euro. De asemenea, profitul inainte de taxe al Grupului s-a situat la 255.6 milioane Euro, in crestere cu 11% fata de anul precedent si in ciuda despagubirilor acordate pentru dezastrele naturale. In Romania, profitul companiilor membre ale Vienna Insurance Group a fost de 14.3 milioane Euro pentru prima jumatate a anului 2010, in crestere cu 18.7% comparativ cu anul 2009.

Concernul cotat la bursă Vienna Insurance Group (VIG) are sediul în Viena şi este unul dintre grupurile de asigurări de frunte din CEE. În afara pieţei de bază din Austria, Vienna Insurance Group este activ, prin participaţii la societăţi de asigurare şi holdinguri de asigurare, în Albania, Belarus, Bulgaria, Cehia, Croatia, Estonia, Georgia, Germania, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria. Grupul are sucursale si in Italia si Slovenia.

Pe piata austriaca, Vienna Insurance Group (VIG) activeaza prin intermediul Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar