transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-10-2010

Asirom si Titi Aur parteneriat pentru promovarea conducerii preventive

Asirom si Titi Aur  parteneriat pentru promovarea conducerii preventive
 Alte stiri la aceasta categorie
In premiera pentru piata asigurarilor din Romania, Asirom, membra a Vienna Insurance Group, a incheiat un parteneriat cu pilotul Titi Aur, in baza caruia absolventii Cursului de Conducere Defensiva Titi Aur primesc o reducere de 15% la incheierea asigurarii CASCO la ASIROM, iar clientii companiei primesc un discount de 25% din pretul cursului de conducere defensiva.

„In plus fata de produsele care protejeaza efectiv autovehiculele clientilor, ne-am dorit, de asemenea, sa le oferim si solutii prin care sa scada riscul de a fi implicati intr-un astfel de incident. Asirom actioneaza pe toate cele trei directii pentru cresterea sigurantei rutiere, vizand infrastructura (recuperand daunele provocate de gropi, etc., obliga administratorii drumurilor sa respecte cerintele minime de securitate ale drumului), calitatea vehiculelor (prin oferirea de discount-uri de 50% la asigurarea de accidente a conducatorului auto si a pasagerilor pentru automobilele clasificate cu 5 stele la testul NCAP), iar acum stimuland si imbunatatirea comportamentului rutier”, a declarat Boris Schneider, Director General Asirom.

Marele campion roman de raliuri Titi Aur, care si-a construit cariera în jurul pasiunii extrem de puternice pentru automobilism, deruleaza personal acest curs, menit sa perfectioneze indemanarea conducatorilor auto si astfel sa reduca riscul de accident, precum si sa imbunatateasca eficienta exploatarii vehiculului.

Mai multe detalii despre cursul de conducere defensiva se gasesc pe www.titiaur.ro. Datele oficiale disponibile la nivel de piata arata ca in anul 2009, nivelul despagubirilor platite pe Casco a crescut cu 18% fata de 2008.

Din 2007, Asirom este membră a Vienna Insurance Group. Concernul cotat la bursă Vienna Insurance Group (VIG) are sediul în Viena şi este unul dintre grupurile de asigurări de frunte din CEE.


În afara pietei de bază din Austria, Vienna Insurance Group este activ, prin participatii la societăti de asigurare şi holdinguri de asigurare, în Albania, Belarus, Bulgaria, Cehia, Croatia, Estonia, Georgia, Germania, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria. Grupul are sucursale si in Italia si Slovenia.

Pe piata austriaca, Vienna Insurance Group (VIG) activeaza prin intermediul Wiener Stadtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar