transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-11-2010

Astra Asigurari - crestere de 331% a profitului contabil net la finele trimestrului III 2010

Astra Asigurari - crestere de 331% a profitului contabil net la finele trimestrului III 2010
 Alte stiri la aceasta categorie
Compania Astra Asigurari a inregistrat in primele 9 luni ale anului in curs un profit contabil net in suma de 18.005.629 lei fata de profitul raportat in aceeasi perioada a anului trecut, in suma de 4.179.465 lei, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis catre www.SMARTfinancial.ro.

Volumul primelor brute subscrise totale nete de anulari directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie dupa primele 9 luni ale anului 2010 se ridica la valoarea de 841.244.960 lei, din care 829.873.348 lei reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale, in crestere cu 37% fata de trimestrul III 2009.

Compania a actualizat in 2010 cea mai importanta gama de produse pe care le avea in portofoliu, aducandu-le mai aproape de nevoile de asigurare actuale ale romanilor si, in acelasi timp, a dezvoltat produse de nisa, a accesat canalele de vanzare traditionale, concomitent cu cele alternative, a dezvoltat subscrierea electronica si pe cea online, pentru segmentul de clienti ce utilizeaza serviciile de internet.

Pe clase de asigurare, in primele 9 luni ale anului 2010, ASTRA Asigurari a obtinut urmatoarele rezultate: 655 mil. lei PBS la asigurari auto, in crestere cu 53% fata de perioada similara a anului trecut, din care 453 mil. lei PBS la RCA, in crestere cu 144%; PBS in suma de 115 mil.
lei pe segmentul de asigurari cladiri si bunuri, reprezentand segmentul de business cu o cota de 14% din totalul portofoliului detinut; asigurarile de viata au inregistrat o crestere de 58% fata de T3/2009 si PBS in suma de 11,4 mil. lei; 11 mil. lei PBS pentru Casco Aviatie, in crestere cu 15%; 8,4 mil. lei PBS realizate pe segmentul de raspunderi civile pentru aeronave; 7,4 mil. lei la Casco nave+Raspunderi navale, in crestere cu 30% fata de 5,7 mil. lei realizate in aceeasi perioada a anului trecut.

"Profit si crestere- un concept rar intalnit, mai ales intr-un context economico-financiar defavorabil. Mereu in cursa contracronometru, am demonstrat ca orice target este posibil daca analizezi cu atentie, planifici minutios si implementezi strategiile potrivite pietei pe care activezi. Suntem o echipa dinamica, puternica, inovam, investim, venim in sprijinul clientilor, oferindu-le suport si servicii de calitate", a declarat Radu Mustatea, Presedintele Directoratului ASTRA Asigurari.

Daunele platite de companie au inregistrat in trimestrul III 2010 o crestere cu 59% fata de trimestrul III 2009, de la 233 mil. lei la T3/2009 la 371 mil. lei la T3/2010. In cea mai mare parte, cresterea a fost inregistrata la plata daunelor pentru asigurari generale, in vara acestui an, ASTRA fiind primul Asigurator din piata care a platit celor afectati de inundatiilor nefaste din Moldova dosarele rezultate in urma daunelor produse la locuinte.

Odata cu introducerea obligativitatii asigurarii locuintei, ASTRA Asigurari este prima companie din piata care ofera romanilor posibilitatea de a-si incheia asigurarea obligatorie a locuintei PAD in timp real, pe internet, prin accesarea www.astraonline.ro. Pentru a le oferi romanilor o polita de asigurare mai acoperitoare, ASTRA Asigurari a creat pachetul PAD&PAD Complet. Polita PAD Complet vine in completarea PAD cu o gama mai larga de acoperiri, la un pret convenabil pentru client, asigurarea incheindu-se inclusiv pentru locuintele aflate in zone inundabile.

Recent, compania a intrat pe piata din Ungaria, inaugurand sucursala ASTRA BIZTOSITO de la Budapesta, unde va subscrie pentru inceput pe segmentele: RCA, property si Casco. De asemenea, compania a adaptat portalul de vanzari online www.astraonline.ro la piata vecina, creand www.astraonline.hu..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar