transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2013

Astra Asigurari - lider pentru al treilea an consecutiv

Astra Asigurari - lider pentru al treilea an consecutiv
 Alte stiri la aceasta categorie

Astra Asigurari este pentru al treilea an consecutiv liderul pietei de profil din Romania, cu un total de prime brute subscrise de 1.133 mil.lei in 2012 (din care Astra Biztosito - Ungaria reprezinta 66 milioane de lei), conform rezultatelor financiare preliminare.

In acelasi timp, Astra Asigurari a deschis o sucursala in Slovacia la Bratislava la mijlocul lunii decembrie 2012, care nu a inregistrat in anul precedent rezultate financiare.

Rezultate financiare realizate la T4/2012: Cresterea volumului PBS cu 12.34%(124,48 mil.lei) fata de T4/2011;

Volumul primelor brute subscrise totale nete de anulari directe si primiri in reasigurare (non-viata si viata) inregistrate de companie dupa primele 12 luni ale anului 2012 se ridica la valoarea de 1.130,58 milioane de lei, din care 1.105,62 milioane de lei reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale.

Pe clase de asigurare, in 2012, ASTRA Asigurari a obtinut urmatoarele rezultate:

asigurarile de sanatate au inregistrat o crestere de 137% peste 25 milioane de lei in 2012 (fata de aproape 11 milioane de lei  in 2011);

asigurarile de viata au inregistrat o crestere de peste 47% fata de 2011 si PBS in suma de 24,96 milioane de lei;

PBS in suma de 223,64 milioane de lei pe segmentul de asigurari cladiri si bunuri si reprezinta segmentul de business cu o cota de 20.18 % din totalul portofoliului detinut;

526,60 milioane lei PBS la asigurari auto, din care 410,31 milioane de lei PBS la RCA;

Iulius Alin Bucsa, presedinte directorat ASTRA Asigurari: "In 2013 ne vom concentra pe mentinerea pozitiei de lider al pietii si vom pune accent pe imbunatatirea serviciilor pentru clienti si pe dezvoltarea segmentelor de asigurari de viata si sanatate, property si CASCO.

Consider, de asemenea, ca 2013 va fi anul in care piata asigurarilor va avea o crestere cu doua cifre, de 15 procente".

ASTRA Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS, colosul asigurarilor detinut in anii `90 de catre Statul Roman. ASTRA Asigurari a beneficiat astfel de experienta dobandita pe piata nationala si internationala, incepandu-si activitatea cu o echipa puternica de profesionisti in domeniul asigurarilor. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare si innoire, iar strategia de business adoptata in ultimii ani a dat rezultate vizibile.

In 2010 si 2011 rezultatele financiare au plasat ASTRA Asigurari in pozitia de lider de piata pe segmentele de aviatie, property si RCA. Compania s-a axat in special pe segmentul de retail si a dezvoltat parteneriate de interconectare cu cei mai importanti brokeri ai pietei, prin intermediul celui mai dinamic canal de vanzare din Romania.

ASTRA Asigurari a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (ASTRA BIZTOSITO), respectiv in Slovacia (ASTRA POISTOVNA) in decembrie 2012.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar