transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-11-2010

Astra Asigurari - parteneriat cu sportivul Ion Vlad Oncescu

Astra Asigurari - parteneriat cu sportivul Ion Vlad Oncescu
 Alte stiri la aceasta categorie
Compania ASTRA Asigurari a emis doua polite de asigurare, de viata si de sanatate, pentru Campionul National la Skandenberg de Amatori - Ion Vlad Oncescu. Asigurarea de viata este incheiata pentru o suma asigurata de 250.000 Euro si acopera riscurile de deces din orice cauza si invaliditatea permanenta totala din orice cauza. De asemenea, contractul prevede o clauza speciala pentru asigurarea bratelor campionului. ASTRA Asigurari a oferit campionului si o polita ASTRA Sante, cea mai perfomanta asigurare de sanatate din piata, cu acoperire in Romania, Austria si Germania.

"Suntem fericiti ca putem fi alaturi de Ion Oncescu, bratul de fier al skandenbergului romanesc. Dorim sa ii uram mult succes la Campionatul Mondial de Skandenberg la care va lua parte peste doua saptamani la Las Vegas, in America. Il asiguram ca ii vom acorda suportul nostru oricand va avea nevoie. Multa bafta si succese pe masura celor pe care le-a reusit pana acum!", a declarat Radu Mustatea, Presedintele Directoratului ASTRA.


ASTRA Asigurari este compania lider de piata pe segmentele de property, aviatie si RCA. In afara acestor zone pe care compania este jucator incontestabil, ASTRA Asigurari s-a impuns in constiinta opiniei publice ca o companie ce incurajeaza sportul si sportivii romani.

Astfel, ASTRA deruleaza de 3 (trei) ani un parteneriat de succes cu Federatia Romana de Atletism si un altul, de suflet, cu Vicecampioana Europeana si Campioana Romaniei la Handbal Feminin, CS Oltchim Rm. Valcea. Compania s-a implicat, de asemenea, de-a lungul timpului in sustinerea unor discipline sportive din cele mai diverse precum: bob si sanie, aviatie sportiva, motociclism, automobilism sportiv, gimnastica ritmica, fotbal etc.

Compania ASTRA Asigurari a inregistrat in primele 9 luni ale anului in curs un profit contabil net in suma de 18.005.629 lei, in crestere cu 331% fata de profitul raportat in aceeasi perioada a anului trecut, in suma de 4.179.465 lei.

Volumul primelor brute subscrise totale, nete de anulari, directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie dupa primele 9 luni ale anului 2010 se ridica la valoarea de 841.244.960 lei, din care 829.873.348 lei reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale, in crestere cu 37% fata de trimestrul III 2009.

ASTRA Asigurari este membru fondator PAID si subscrie polita de asigurare obligatorie a locuintei PAD si polita PAD complet si pe www.astraonline.ro.
ASTRA Asigurari a relansat de curand site-ul de companie- www.astrasig.ro, cu o imagine mai dinamica, mai prietenoasa si cu mai multe informatii de interes pentru public. Compania este activa si in social media, putand fi accesata la www.facebook.com/ASTRA.Asigurari si www.astra-asigurari.blogspot.com..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar