transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2011

Astra Asigurari a platit daune de peste 105,2 milioane lei pe segmentul RCA, Ón primul trimestru, 2011

Astra Asigurari a platit daune de peste 105,2 milioane lei pe segmentul RCA, Ón primul trimestru, 2011
 Alte stiri la aceasta categorie
Astra Asigurări a plătit, în primele trei luni ale acestui an, daune în valoare de peste 105,2 milioane lei (28.395 dosare plătite) pe segmentul RCA, în creştere cu 87% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (56,2 milioane lei - 14.221 dosare plătite), potrivit unui comunicat de presă.

Pe segmentul CASCO, daunele plătite au fost, în primele trei luni ale lui 2011, de 54,7 milioane lei (14.240 dosare plătite), în creştere cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, respectiv 36,4 milioane lei (7.986 dosare plătite).

ASTRA Asigurări a deschis primul Centrul de Constatări Daune din Cluj-Napoca şi a lansat platforma proiect a Biroului de Programare a Reparaţiilor din această regiune. Compania a mai deschis astfel de Centre de Constatări de Daune în Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Ploieşti.

De asemenea, Astra va monitoriza online procesul de instrumentare a daunelor auto printr-o platforma IT care va înregistra toate etapele parcurse de dosarul de daună, de la deschiderea acestuia până la finalizarea lucrării de reparaţie.

Fiecare service va fi evaluat tehnic înainte de a intra în acest program, într-un sistem de măsurare a dotărilor tehnice şi al gradului de satisfacere al clienţilor Astra.


"De exemplu, pentru clienţii Astra este important aibă posibilitatea să vadă în timp real care este stadiul reparaţiei maşinii avariate, de aceea insistăm ca service-urile partenere să aibă montate camere de filmat în ateliere. Noi am dotat deja Centrele de Daună cu aparatură video", a spus Radu Mustăţea, preşedintele directoratului Astra Asigurări.

ASTRA Asigurări a încheiat anul 2010 cu un volum al primelor brute subscrise totale în valoare de 1,083 miliarde lei, în creştere cu 34% faţă de anul 2009, conform rezultatelor preliminare.

Profitul contabil net este cu 308% mai mare faţă de anul 2009, de la 6,206 milioane lei ajungând la la 25,325 milioane lei. Volumul primelor brute subscrise a înregistrat o creştere cu 34%, până la 1,083 miliarde lei. Daunele plătite de Astra Asigurări, în 2010, au înregistrat o creştere cu 61% faţă de 2009, de la 328,167 miliarde lei, la 526,883 miliarde lei.


Material furnizat de Agerpres si citat de www.SMARTfinancial.ro.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ayu
Thanks alot - your answer solved all my problems after several days stuggrling
Mccade
AFAICT you've cvoered all the bases with this answer!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar