transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2013

Astra Asigurari obtine rating AA+ si se extinde in America Latina

Astra Asigurari obtine rating AA+ si se extinde in America Latina
 Alte stiri la aceasta categorie

ASTRA Asigurari, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc, se extinde, pentru inceput, in Ecuador si obtine rating AA+.

Agentia de rating PACIFIC CREDIT RATING, care opereaza in America Latina, a acordat companiei Astra Asigurari, cea mai mare societate de profil cu capital 100% romanesc, rating AA+, foarte puternic, ca urmare a intentiei de extindere a activitatii in Ecuador.

Rating-ul AA+ se acorda societatilor cu o capacitate excelenta de respectare a conditiilor contractuale, lichiditate si profitabilitate foarte buna, factor de risc minim si impact pozitiv in dezvoltarea economiei locale si implicit a pietei de asigurari, arata raportul Pacific Credit Rating.

Acelasi raport mai precizeaza ca Plus (+) indica faptul ca rating-ul ar putea fi ridicat imediat la superior, in timp ce semnul Minus (-) arata posibilitatea unei treceri la o categorie inferioara.

Iulius Alin Bucsa, presedinte directorat Astra Asigurari: Vom subscrie in prima parte a anului 2013 din Romania, iar liniile de business vor fi pentru inceput property, riscuri catastrofale, aviatie si maritime. Intentionam de asemenea sa ne extindem si in alte tari din America Latina in urmatorii doi ani (Peru, Columbia, Bolivia).

Valoare investitiilor in sucursalele Astra Asigurari deschise in afara tarii se ridica pentru inceput la peste opt milioane de euro.

ASTRA Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS, colosul asigurarilor detinut in anii `90 de catre Statul Roman.

ASTRA Asigurari a beneficiat astfel de experienta dobandita pe piata nationala si internationala, incepandu-si activitatea cu o echipa puternica de profesionisti in domeniul asigurarilor. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare si innoire, iar strategia de business adoptata in ultimii ani a dat rezultate vizibile.

In 2010 si 2011 rezultatele financiare au plasat ASTRA Asigurari in pozitia de lider de piata pe segmentele de aviatie, property si RCA. Compania s-a axat in special pe segmentul de retail si a dezvoltat parteneriate de interconectare cu cei mai importanti brokeri ai pietei, prin intermediul celui mai dinamic canal de vanzare din Romania.

ASTRA Asigurari a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (ASTRA BIZTOSITO), respectiv in Slovacia (ASTRA POISTOVNA) in decembrie 2012 si un birou de vanzari in Germania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Shuvam
cum am mai zis, sa vad wc-urile din coreea era visul meu de-o viata (ノ◕ヮ◕)ノ*♥:・゚✧ muuslmetc junno girls pentru ca ati ajutat la implinirea visului meu ✧(ノ◕ヮ◕)ノ*♥:・゚✧(
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar