transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-10-2010

Astra Biztosito - sucursala Astra Asigurari in Ungaria

Astra Biztosito - sucursala Astra Asigurari in Ungaria
 Alte stiri la aceasta categorie
Pe data de 28 octombrie 2010, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Budapesta, compania romaneasca ASTRA Asigurari a marcat oficial deschiderea Sucursalei sale din Ungaria. Sucursala ASTRA Asigurari din Ungaria are sediul la Budapesta si va opera sub numele de ASTRA BIZTOSITO.

Pentru inceput, ASTRA BIZTOSITO va subscrie pe segmentele de business pe care compania mare detine pozitii importante pe piata din Romania, adica: asigurari property, Casco si RCA. Noua sucursala va functiona in conformitate cu legislatia in vigoare la momentul actual pe teritoriul Ungariei in materie de asigurari.

Raportarile financiare, transferul raspunderii, solvabilitatea, suportul logistic, precum si implementarea programelor de emitere electronica si tarifare, avand in vedere ca in Romania, compania subscrie in proportie de 99,9% in sistem electronic, vor fi sustinute de ASTRA Asigurari Romania.

Decizia de extindere pe piata din Ungaria face parte din planul strategic de dezvoltare pe care ASTRA Asigurari si l-a propus pentru anul in curs. Au fost indeplinite demersurile legale in vederea sustinerii si implementarii procesului de dezvoltare. Decizia finala in aprobarea proiectului de extindere teritoriala a apartinut forurilor competente care supravegheaza activitatile de asigurare-reasigurare din Romania si Ungaria - CSA, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, si HSFA- Hungarian Financial Supervisory Authority.

"Suntem compania care impune trendul pe piata de asigurari din Romania, mereu in dinamica si dezvoltare.
Suntem flexibili in stabilirea politicilor comerciale, avem in portofoliu produse de asigurare actualizate, accesibile, cu acoperiri la standardele pietei. Am optimizat procesul de emitere a politelor de asigurare, forta noastra de vanzare fiind dotata cu unul din cele mai performante sisteme mobile de subscriere electronica; am investit in inteligenta umana si in tehnologie de ultima ora. Deschidem centre de dauna moderne pentru servisarea optima a clientilor pe segmentul de daune si recrutam continuu forta de vanzare. Aceasta a fost reteta de succes care a propulsat compania pe Locul 1 in Topul Asiguratorilor din Romania. Observand similitudinile pietei din Romania cu cea din Ungaria si avand deja experienta in politica de instrumentare a dosarelor de dauna pe piata din Ungaria, am decis sa implementam know-how-ul romanesc si aici", a declarat Radu Mustatea, Presedintele Directoratului ASTRA Asigurari.

Vanzarea politelor de asigurare marca ASTRA Asigurari in Ungaria se va realiza atat prin metodele clasice de vanzare, cat si prin intermediul brokerilor de retea si a celor online.

Sucursala ASTRA BIZTOSITO din Ungaria va fi coordonata de Bela Torok. Acesta este absolvent al Facultatii de Construc?ii din Cluj si al unui program MBA urmat la Institutul Politehnic din Budapesta. Incepand din 1991, Bela Torok a detinut importante pozitii de management ocupand functiile de Director de Sucursala si Director Zonal in cadrul Generali Providencia Ungaria. In anul 2010, acesta s-a alaturat echipei ASTRA Asigurari.

ASTRA Asigurari activeaza pe piata asigurarilor din Romania de aproape 2 decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS, colosul asigurarilor detinut in anii 1990 de Statul Roman. ASTRA Asigurari a beneficiat astfel de experienta dobandita pe piata nationala si internationala a asigurarilor si si-a inceput activitatea cu o echipa puternica de profesionisti din asigurari. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare si innoire, strategia de business adoptata in ultimii ani dand rezultate vizibile.

ASTRA Asigurari subscrie si online prin intermediul propriului portal de vanzari, www.astraonline.ro, instrument de vanzare care va fi adaptat si implementat pe piata din Ungaria sub numele de www.astraonline.hu..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar