transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-10-2010

Aviva Romania a implinit 10 ani de activitate

Aviva Romania a implinit 10 ani de activitate
 Alte stiri la aceasta categorie
Aviva România a implinit 10 ani de activitate pe piata de asigurări de viată din România. În decursul acestei perioade, compania a crescut si s-a dezvoltat permanent, aducând pe piata din România produse complexe, adaptate nevoilor clientilor, spun oficialii Aviva, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Aviva a investit în România 243 milioane lei (anul acesta mărindu-si capitalul social cu 30 milioane lei) si si-a extins reteaua de distributie, având în prezent 700 de consilieri financiari în toată tara. În prezent, Aviva România administrează active în valoare de 600 milioane lei, în crestere cu 21,4% comparativ cu anul trecut.

"10 ani reprezintă foarte mult pentru fiecare dintre noi, însă dacă ne gândim că această companie are o traditie de 300 de ani la nivel international am putea să ne schimbăm perspectiva. Ne dorim ca un număr din ce în ce mai mare de români sa beneficieze de atuurile noastre: stabilitatea si încrederea ca viitorul lor financiar este pe mâni bune”, declara Mihai Popescu, CEO Aviva România.

"Piata de asigurări de viată a crescut constant din anul 2000 si până în prezent si, cu toate acestea, potentialul adevărat este departe de a fi atins. În ciuda crizei economice pe care o traversăm (sau datorită acesteia), oamenii au înteles că este momentul să facă ceva pentru viitorul lor financiar, pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul lor”, a continuat Mihai Popescu.

Unul dintre cele mai importante momente din istoricul companiei este anul 2007, an în care Aviva România intrat pe piata pensiilor private prin lansarea fondului de pensii private facultative - Pensia Mea - mai 2007 si respectiv înfiintarea companei de administrare a fondului de pensii private obligatorii - Pensia Viva.


Compania Aviva Pensii administrează pensiile a peste 375.000 de români, iar compania Aviva Asigurări de Viată are peste 50.000 de clienti, prin intermediul
produselor sale de economisire si investitii. În prezent, Aviva ofera prin intermediul tuturor planulurilor de asigurare Unit Linked programul de investitii
Capital Garantat - program care garantează clientilor că valoarea unit-ului nu va scădea. Acest program a înregistrat o crestere de 10,6% în ultimele douăsprezece luni si are un randament anualizat de 16% de la lansare (septembrie 2000) până în prezent.

„În următoarea perioadă, ne dorim să dezvoltăm business-ul si să avem o crestere organică sustinută. Cel mai important element pentru business-ul nostru este reprezentat de clienti, de aceea anul acesta ne-am concentrat foarte mult pe îmbunătătirea serviciilor oferite acestora si am făcut investitii importante în infrastructură, tehnologie si in forta de vânzări directă”, a încheiat Mihai Popescu.

Aviva este cel mai vechi grup de asigurări din lume si cel mai mare din Marea Britanie, cu o istorie datând din 1696. Grupul Aviva are 46.000 angajati si 53 milioane de clienti în 28 de tari din întreaga lume, date inregistrate la 31 decembrie 2009..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar