transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2013

AXA isi consolideaza performantele la nivel global si isi continua cresterea in Romania

AXA isi consolideaza performantele la nivel global si isi continua cresterea in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

AXA Group, unul dintre liderii mondiali în domeniul protectiei financiare, prezent în România prin AXA Asigurări, a anuntat rezultatele financiare pentru 2012. În ciuda contextului economic dificil, Grupul a înregistrat venituri solide, ilustrând forta financiară si operatională a Grupului; cresterea anuală a veniturilor cu 5% (90,1 miliarde de euro), dar si atingerea pragului de 102 milioane de clienti în întreaga lume fiind dovezile acestei consolidări.

AXA România continuă să îsi mentină ambitia de a deveni si pe piata locală unul din cei mai importanti asigurători. În România, AXA a înregistrat o crestere de 31% a primelor brute subscrise pentru întreg portofoliul în 2012, primele corespunzătoare politelor nou subscrise anul trecut pentru clientii individuali, înregistrând o crestere semnificativă de 74%.

Aceste rezultate sunt cu atât mai importante cu cât piata de asigurări de viată a înregistrat anul trecut o crestere minimă, de aproape 1%. În acelasi context, pe parcursul anului 2012, AXA a continuat să îsi consolideze si operatiunile de asigurări de grup, primele corespunzătoare politelor nou subscrise pentru clientii corporativi înregistrand de asemenea o crestere de 20%. 

„Aceste rezultate pozitive sustinute se datorează în mare parte investitiilor în dezvoltarea retelei de distributie, precum si a investitiilor media în comunicarea sustinută pe care AXA a avut-o cu consumatorii români pe întreg parcursul anului trecut. AXA România si-a extins operatiunile prin cresterea retelei de distributie de la 41 la 51 de agentii în 2012, având astăzi peste 700 de consultanti financiari la dispozitia clientilor si potentialilor săi clienti din întreaga tară. Rezultatele obtinute până acum de AXA corespund planurilor asumate în contextul realitătilor economice actuale si reflectă investitiile importante realizate de AXA pentru viitor.

Performantele înregistrate la sfârsitul anului trecut ne dau sperante si încredere în dezvoltările prevăzute pentru 2013. stim deja că, la sfârsitul anului trecut, 94% dintre clientii AXA s-au declarat foarte multumiti sau multumiti că au devenit partenerii nostri. Ne dorim însă să facem noi pasi către ei, tintind să devenim asigurătorul preferat al si mai multor români, asa cum la nivel mondial AXA este asigurătorul preferat a 102 milioane de clienti. Ne vom concentra pe profesionalizarea continuă a retelei noastre de retail, dar si pe dezvoltarea diviziei dedicate segmentului corporativ, mai ales că în acest moment avem deplină încredere în competitivitatea si complexitatea ofertei noastre de solutii financiare pentru angajatii companiilor mari si medii”, a afirmat Violeta Ciurel, presedinte&CEO AXA România.

Asa cum i-a obisnuit pe clientii săi încă de la lansarea pe piată, AXA România si-a diversificat oferta introducând solutii de protectie financiară care să raspundă prioritătilor financiare ajustate ale românilor. Cele patru pachete de asigurări de sănătate MedProtector lansate în vara anului trecut, răspund astăzi nevoii celei mai importante a românilor, grija pentru sănătate. Pentru cei preocupati de protectia la vârsta pensionării, AXA a revizuit anul trecut asigurarea cu componenta de pensie, aceasta devenind la sfârsitul anului 2012 cel mai popular produs AXA.  si nu în ultimul rând, pentru clientii mai îndrazneti si dinamici, tot anul trecut a fost lansată si asigurarea cu componentă de investitie controlabilă.

Si la nivel global, AXA Grup si-a confirmat pozitia de lider în domeniul protectiei financiare. Chiar si în contextul economic dificil al anului 2012, AXA Group a raportat o crestere de 2% a veniturilor totale, impulsionată în special de performantele segmentului de asigurări de bunuri si accidente, dar si de viată si sănătate, contrabalansate însă de scăderea cu 3% a veniturilor aferente activitătilor de administrare a activelor. Fluxurile nete de capital au crescut la 3,9 miliarde de euro fată de valoarea de 3,3 miliarde de euro înregistrată anul trecut. Profitul net înregistrat a fost de 4,15 miliarde de euro, rezultatele fiind influentate de câstigurile exceptionale provenite din înstrăinarea de operatiuni din 2011. Cresterea profitului operational a fost de 113%  fată de 2011, la 4,25 miliarde de euro.

Raportul Grupului arată că valoarea veniturilor din activitatea de bază pentru asigurările de viată, cea mai mare divizie a AXA, a fost de 4,3 miliarde de euro, în crestere cu 9%, fată de 2011. Marja de profit pe segmentul de asigurări de viată si economii a crescut de la 25% la 31%. Veniturile diviziei de asigurări de viată au fost de asemenea în crestere cu 3%, însumând aproximativ 55,02 miliarde de euro, fiind sustinute de pietele mature si de cele cu crestere rapidă. Veniturile înregistrate de divizia de asigurări de bunuri si accidente au crescut cu 3% până la 28,32 miliarde de euro. Pe parcursul anului, Grupul AXA a investit 4 miliarde de euro în pietele noi.

„Am continuat strategia noastră de crestere selectivă si am urmărit eficientizarea si inovarea portofoliului de produse, folosindu-ne în acelasi timp de conditiile favorabile existente pe pietele cu o crestere rapidă, astfel încât să crestem avantajul competitiv si beneficiile posesorilor de polite de asigurare din pietele aflate în dezvoltare”, a declarat Henri de Castries, Presedinte si CEO al Grupului AXA.

Rezultatul tehnic operational al Grupului a urcat cu 11% (de la 4,2 miliarde de euro până la 4,7 miliarde de euro), datorită cresterii pe segmentul de asigurări de viată de la 1,8 miliarde de euro, în 2011, la 2,2 miliarde de euro, în 2012. În acelasi timp, valoarea intrinsecă a Grupului AXA a cunoscut un avans de 5,8 miliarde de euro, până la 37,3 miliarde de euro. De asemenea, marja de solvabilitate Solvency I a AXA Group a atins un nivel istoric de 233%, crescând cu 45 puncte fată de valoarea din decembrie 2011.

Ca rezultat, valoarea dividendelor AXA a crescut de asemenea cu 4% fată de 2011.

Grupul AXA îsi păstrează „Ambitia” strategică de a deveni asigurătorul preferat pe pietele tintă pentru dezvoltarea sa, răspunzând provocărilor curente, concentrându-se pe eficientizarea retelei de distributie si păstrând un focus sustinut pe acele segemente de business profitabile aflate în permanentă corespondentă cu nevoile clientilor AXA.

Grupul AXA este un lider mondial în protectie financiară, având 163.000 angajati si 102 milioane de clienti, în 57 de tări. Activitătile AXA se desfăsoară în diverse zone geografice, având operatiuni majore în Europa, America de Nord si zona Asia-Pacific.  În anul 2012, veniturile (conform IFRS) au însumat 90,1 miliarde de euro.

Grupul AXA este inclus în principalii indici internationali SRI, precum Dow Jones Sustainability Index (DJSI) si FTSE4GOOD. În acelasi timp, este si membru fondator al Finance Initiative (UNEP FI) Principles for Sustainable Insurance, ce se regăseste sub umbrela UN Environment Programme.

Sloganul “Redefinim / Standardele” reprezintă aspiratia companiei de a dezvolta relatii bazate pe responsabilitate si încredere, demonstrând deja potentialul de a deveni cea mai de încredere companie de asigurări la nivel mondial: AXA a fost declarată prima companie de asigurări pe plan mondial, atât în 2012, cât si în 2011, într-un clasament realizat de AM Best bazat pe valoarea primelor nete încasate – agentie de rating recunoscută pe plan mondial, specializată în domeniul asigurărilor.

In România Grupul AXA este prezent de la sfarsitul anului 2010, decis să redefinească standardele si pe piata românească a asigurărilor. AXA Asigurări oferă clientilor săi o gamă largă de produse de asigurări de viată, atât pentru persoane fizice, cât si pentru persoane juridice, incluzând programe de asigurări cu protectie si componente de economisiresau pensie, precum si asigurări de sănătate individuale sau pentru companii. Angajamentul AXA Asigurări este acela de a schimba vorbele în fapte si promisiunile în dovezi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
Tmy4Pn Really enjoyed this blog article.Thanks Again.
smashing top seo
pBwuQW A big thank you for your blog article.Much thanks again. Awesome.
Viviana
Thanks for giving your ideas. Something is that lerarens have an option between fed student loan plus a private education loan where it really is easier to choose student loan debt consolidation than through the federal student loan.One thing is that when you are searching for a student loan you may find that you'll want a co-signer. There are many scenarios where this is true because you may find that you do not have a past history of credit so the financial institution will require that you've someone cosign the financing for you. Interesting post.Thanks for this article. I'd personally also like to mention that it can end up being hard when you find yourself in school and starting out to initiate a long credit rating. There are many individuals who are just simply trying to make it and have an extended or favourable credit history are often a difficult factor to have.I've learned quite a few important things through your post. I'd personally also like to express that there will be a situation that you will obtain a loan and never need a cosigner such as a National Student Support Loan. However, if you are getting financing through a conventional lender then you need to be prepared to have a cosigner ready to enable you to. The lenders may base any decision over a few issues but the most significant will be your credit worthiness. There are some creditors that will additionally look at your job history and come to a decision based on this but in almost all cases it will be based on on your report.One other issue is when you are in a circumstance where you do not possess a cosigner then you may want to try to wear out all of your school funding options. You will find many grants or loans and other grants that will give you money to aid with institution expenses. Thx for the post.
MAdiko
Yth Manager PersonaliaPt. AXA FinancialIndonesiaRatu PlazaOffice Building 31st FloorJl. Jend.Sudirman No.9Jakarta 10270Dengan hormat,Saya yang beratnda tangan dibawah ini;Nama: HEB.Moerhandoko.Tempat, Tanggal Lahir: Jakarta, 12 Oktober 1957.Alamat: Perumahan Cahaya Kemang Permai Jl. Anyelir Blok D.11.Pendidikan Akhir: Pasca Sardjana(s2), KonsentrasiManajemen Pemasaran STEI- IPWI, Jl. Gatot Subroto Jakarta Selatan.HP: 0857-110-87876Alamat : Roma-Katholik.saya memiliki Kondisi baik,dan saya juga bekerja mandiri maupun secara tim. Saya pernah bekerja di PT.Garuda Indonesia,sejak 1988 sampai sekarang.Direktorat Niaga,Dinas marketing, sub-Dinas keagenan& Interlines, Sub-Dinas Passenger Promosi, Sub-Dinas Cargo Promosi sebagai Manager,Sub-Dinas Pricing, Sub-Dinas Garuda Frequent Flyer, Selanjutnya Direktorat Operasi, Dinas Operasi, Sub-Dinas Perwakilan Makassar,sebagai Asman Passenger Handling & Customer Services, terakhir di bagaian Sub-Dinas Syspro & Authorization.Selanjutnya sebagai pertimbangan Bapak,maka saya lampirkan sebagai berikut:1, Daftar Riwayat Hidup2. 2 (dua) pas foto 4 63. Foto Copy S1 & S2Demikian kami sampaikan.Hormat KamiHEBMoerhandoko.
Bear
Damn, I wish I could think of soemhitng smart like that!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar