transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-12-2014

AXA vinde operatiunile din Romania catre Certinvest si SIF Transilvania

AXA vinde operatiunile din Romania catre Certinvest si SIF Transilvania
 Alte stiri la aceasta categorie

AXA a anuntat ca a incheiat un acord cu Certinvest si SIF Transilvania pentru vanzarea operatiunilor sale de asigurari de viata si economisire din Romania, parasind astfel piata din Romania. Conform termenilor acordului, Certinvest va achizitiona o participatie de 70% din filiala AXA din Romania - AXA Life Insurance S.A., in timp ce SIF Transilvania va achizitiona 30%.

Certinvest este o societate independenta de top de administrare a activelor din Romania. SIF Transilvania este o societate listata la Bursa de Valori Bucuresti care administreaza investitii financiare.
Partile au convenit ca termenii si conditiile tranzactiei sa nu fie facute publice.

Tranzactia se supune indeplinirii conditiilor de finalizare obisnuite, inclusiv obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor de reglementare.

Grupul AXA este lider mondial in domeniul asigurarilor si administrarii de active, cu 157.000 de angajati care deservesc 102 milioane de clienti in 56 de tari.

In 2013, cifra de afaceri a Grupului raportata pe baza IFRS s-a ridicat la 91,2 miliarde de euro, iar castigurile raportate pe baza IFRS la 4,7 miliarde de euro. La 31 decembrie 2013, AXA avea in administrare active in valoare de 1.113 miliarde de euro.

Actiunile comune ale AXA sunt listate in sectiunea A a Bursei de Valori Euronext din Paris, sub simbolul CS (ISN FR 0000120628 – Bloomberg: CS FP – Reuters: AXAF.PA). Actiunile depozitare americane ale AXA sunt de asemenea cotate pe platforma OTC QX sub simbolul AXAHY.

Grupul AXA este inclus la principalii indici SRI internationali, precum Dow Jones Sustainability Index (DJSI) si FTSE4GOOD.

Grupul este membru fondator al Initiativei Financiare a Programului de Mediu al Natiunilor Unite (UNEP FI) Principiile asigurarilor durabile si semnatar al Principiilor ONU pentru investitii responsabile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar