transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-09-2007

BCR Prudent, pensie facultativa cu grad de risc scazut - oferta BCR Asigurari de Viata

BCR Prudent, pensie facultativa cu grad de risc scazut - oferta BCR Asigurari de Viata
 Alte stiri la aceasta categorie

BCR Prudent este fondul de pensii facultative (pilon III) cu grad de risc scazut propus de catre BCR Asigurari de Viata. Acest produs de pensie facultativa este administrat de BCR Asigurari de Viata, are drept depozitar - BRD Groupe Societe Generale si beneficiaza de Ernst & Young Assurance Services ca si companie de audit.

www.SMARTfinancial.ro prezinta caracteristicele produsului BCR Prudent asa cum acestea apar pe site-ul www.finzoom.ro, actualizate la data de 22.08.2007.

In ceea ce priveste structura portofoliului, BCR Asigurari de Viata investeste maximum 20% in instrumente ale pietei monetare, cel mult 70% in titluri de stat emise de Ministerul Finantelor Publice, emise de state membre ale Uniunii Europene sau apartinand spatiului economic european si maximum 10% in valori mobiliare tranzactionate pe piete reglementate si supravegheate din Romania, statele membre ale Uniunii Europene sau apartinand Spatiului Economic European.

 

Participantul la fondul de pensii BCR Prudent trebuie sa plateasca o contributie maxima lunara de 35 RON si o contributie maxima lunara la fond de 15% din salariul brut (valabila pentru toate fondurile de pensii, conform legii in vigoare). Valoarea initiala a unei unitati de fond este de 10 RON, iar contributia este deductibila din venitul salarial brut lunar sau din venitul asimilat acestuia in limita a 200 EUR intr-un an fiscal (conditii reglemantate prin lege aplicabile oricarui fond de pensii).

 

Contributiilor beneficiarului la fondul de pensii BCR Prudent le este aplicat un comision de administrare lunar, din contributia depusa inainte de a fi transformata in unitati de fond, de 4%. Transferul la un alt fond de pensie cu administrator diferit se face numai dupa o perioada de 2 ani.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar