transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-01-2011

Bogdan Andriescu, numit Director General al Institutului de Management in Asigurari

Bogdan Andriescu, numit Director General al Institutului de Management in Asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a decis numirea domnului Bogdan Andriescu în functia de Director General al Institutului de Management în Asigurări (IMA).

IMA este o institutie de educatie profesională fondată de către CSA în 2009, ca fundatie, si are ca principal obiectiv pregătirea, perfectionarea si specializarea profesională a persoanelor care lucrează în domeniul asigurărilor, precum si atestarea si coordonarea activitătii de calificare profesională a celor care doresc să lucreze în asigurări.

Bogdan Andriescu, care a fost investit oficial în functia de Director General al IMA pe 17 ianuarie 2011, a declarat: „Pregătirea profesională a celor care lucrează în asigurări a constituit întotdeauna o prioritate pentru mine, atât ca presedinte al UNSICAR, cât si ca participant direct la activitatea de asigurare. Sunt convins că experienta mea de 20 de ani în relatiile directe cu consumatorii de asigurări mă va ajuta ca, din pozitia de director general al IMA, să contribui la profesionalizarea tuturor celor implicati în activitatea de asigurare si intermediere în asigurări”.

În vederea implementării legislatiei referitoare la pregătirea profesională unitară a personalului din asigurări, Consiliul CSA a decis totodată componenta Comisiei de monitorizare a calitătii pregătirii profesionale, comisie prevăzută de Normele privind activitatea entitătilor care organizează cursuri de pregătire profesională unitară a personalului din asigurări, puse în aplicare prin Ordinul CSA nr.6/2010, astfel: Conf.univ.dr. Daniela Popa – Presedinte; Anabella Ruse – Membru; Doina Neagu – Membru.

Aceste norme stabilesc conditiile de atestare pe care trebuie să le îndeplinească furnizorii de cursuri de calificare profesională, specializare/perfectionare profesională sau pregătire profesională continuă, în scopul asigurării unei educatii profesionale de calitate si unitare în domeniul asigurărilor.

Presedintele CSA, Angela Toncescu, a declarat: “Aceste două decizii reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor de crestere a calitătii pregătirii profesionale în domeniul asigurărilor. Consider că este foarte important ca persoanele care lucrează în asigurări si îndeosebi cei care intră în contact direct cu asiguratii să aibă o calificare profesională corespunzătoare, întrucât în acest fel va creste calitatea serviciilor atât în momentul încheierii asigurării, cât mai ales în faza de lichidare a daunelor si plată a despăgubirilor”.


Comisia de monitorizare are drept obiectiv evaluarea programelor de pregătire profesională si a modului de aplicare a acestora, având următoarele atributii principale: Analizează documentatiile depuse de entitătile care doresc să devină furnizori de programe educationale în domeniul asigurărilor si formulează propuneri către Consiliul CSA; Atestă lectorii pentru programele de pregătire profesională în domeniul asigurărilor; Monitorizează furnizorii de programe educationale, în sensul respectării conditiilor sub care au fost aprobate programele pe pregătire profesională..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Chizuko
You need to drink lots of water. Here's some key advice keep a boltte of water next to your bed and some saltines. Before you even get out of bed, just prop up a lil bit and take a sip of water and a few saltines. Just digest them! Then gradually get out of bed, take like 20-30 minutes just to get out of bed. I know that sounds like a long time, but it works. With that, get some Preggo Pops. Preggo pops help the feeling of nausea. You can purchase them at Babies R Us, Toys R Us or even Motherhood Maternity. Good luck. Was this answer helpful?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar