transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2012

Bucurestenii conduc in topul celor care se asigura on-line, conform Asigura.ro

Bucurestenii conduc in topul celor care se asigura on-line, conform Asigura.ro
 Alte stiri la aceasta categorie
Peste 200.000 de români au calculat cât îi costă asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autovehiculelor on-line, utilizând serviciile portalului Asigură.ro în primele 3 luni ale anului 2012, majoritatea acestora fiind din Capitală. La nivelul pietei online, asigurările RCA de?in o pondere de 85% în totalul politelor, se mai arată într-o analiză realizată de NETRISK România, compania care administrează portalul Asigură.ro.

Ca si distribu?ie geografică, unul din cinci romani care si-a încheiat în primul trimestru al anului în curs o asigurare RCA on-line, pe Asigură.ro, este din Bucuresti: “21% dintre clientii nostri sunt din capitală, aceasta fiind urmată de judetele Cluj, Timis, Iasi, Brasov si Prahova”, declară Răzvan Pavel, directorul general al NETRISK România.

Dispersia geografică a celor care si-au încheiat asigurări on-line se suprapune si cu nivelul dezvoltării economice din judetele respective. Ca si structură de vârstă însă, vorbim în proportie de 62% de oameni între 23-42 de ani, în timp ce doar 29% dintre acestia au între 43-62 de ani, ceea ce reflectă si profilul utilizatorului de Internet din România.

“Suntem încântati de numărul mare al românilor care utilizează platforma noastră pentru calculul si încheierea politelor RCA. Tocmai de aceea, am decis ca în luna aprilie 2012 să lansăm, în premieră, cel putin un nou produs de asigurare.
Vom deveni astfel singurul magazin on-line cu servicii de asigurare integrate din România”, concluzionează oficialul NETRISK România.

Asigură.ro este cel mai vechi site de asigurări online din România. Aici, oricine este interesat de achizitionarea unei asigurări poate compara rapid preturile oferite de companiile de asigurare si încheia o polită în doar câteva minute.

Portalul Asigură.ro este operat de catre NETRISK România, subsidiară a companiei Netrisk.hu, primul si cel mai mare broker online de asigurări din Ungaria. Netrisk.hu este, totodată, si cel mai mare broker traditional de asigurări auto din Ungaria, având peste 800.000 de clienti.

Compania este detinută de Enterprise Investors, un puternic fond de investitii cu participatii importante în peste 120 de proiecte din Europa Centrală si de Est. NETRISK România detine si operează Asigura.ro, cel mai vechi si mai dinamic portal de asigurări din România..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Joan
Kudos! What a neat way of thiinkng about it.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar