transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-11-2010

Camarad de la Allianz-Tiriac Asigurari - un nou produs de protectie si economisire

Camarad de la Allianz-Tiriac Asigurari - un nou produs de protectie si economisire
 Alte stiri la aceasta categorie
Allianz-Ţiriac Asigurări a lansat Camarad, o poliţă tradiţională de asigurare de viaţă, care vine să îmbunătăţească aria de adresabilitate a produselor cu componentă de protecţie şi economisire oferite de companie. Poliţa are o structură standardizată, prezentând în mod explicit opţiunile existente pentru client referitoare la nivelul primei plătite anual sau trimestrial, precum şi beneficiile garantate la maturitatea poliţei, nivelul protecţiei şi valorile de răscumpărare pe care clientul le va obţine în cazul rezilierii anticipate a contractului de asigurare.

„Camarad este un produs de protecţie şi economisire cu un preţ foarte accesibil; o poliţă uşor de înţeles, pentru că prezintă în mod complet transparent costurile şi beneficiile pe care le implică; un produs uşor de achiziţionat, cu proceduri de subscriere simplificate care, de exemplu, nu impun evaluarea medicală a contractantului”, declară Dr. Masoud Noormohammadian, Director Executiv Asigurări de Viaţă şi Sănătate în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări.

Noua poliţă oferă toate beneficiile unei poliţe tradiţionale de asigurare de viaţă: pe de o parte protecţia financiară a familiei în cazul apariţiei riscului de deces şi a urmărilor unor accidente, iar pe de altă parte oportunitatea economisirii unor sume de bani cu valori garantate, ce pot fi majorate cu fonduri reprezentând participarea clienţilor la profitul investiţional suplimentar realizat de Allianz-Ţiriac în urma investirii rezervelor poliţei.

În funcţie de riscurile acoperite, clienţii pot opta pentru unul dintre cele două pachete de asigurare ale poliţei Camarad: Standard, care oferă protecţie împotriva riscului de deces, respectiv Progresiv care, suplimentar faţă de pachetul Standard garantează acordarea de indemnizaţii pentru invaliditate parţială/permanentă, spitalizare şi intervenţii chirurgicale ca urmare a unui accident. Ambele pachete includ o indexare predefinită a primelor de asigurare cu 3% anual, oferind astfel clientului protecţie împotriva inflaţiei.

Planul de protecţie şi economisire Camarad prezintă şase niveluri predefinite ale primelor de asigurare, ce pot fi plătite cu frecvenţă anuală sau trimestrială. Valoarea primei de asigurare pleacă de la un nivel situat la 175 de lei/trimestru, în primul an de contract.


„Consider că prin lansarea acestui produs reuşim să contrazicem opiniile preconcepute care plasează poliţele de asigurări de viaţă în categoria produselor de lux, destinate exclusiv persoanele cu venituri mari. Camarad este un produs de asigurări de viaţă de tip tradiţional, accesibil chiar şi tinerilor cu venituri medii şi mici, care conştientizează necesitatea protecţiei familiei şi, în acelaşi timp, importanţa economisirii, pentru care acceptă să plătească, cu regularitate, o sumă de bani accesibilă”, adaugă Dr. Masoud Noormohammadian.

Noul produs poate fi achiziţionat de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani, care doresc să economisească în mod regulat, pentru a reduce deficitul de venit la vârsta pensionării. Prin modul în care sunt definite valorile garantate reprezentând sume asigurate, respectiv beneficii la maturitatea poliţei, Allianz-Ţiriac şi-a propus să poziţioneze acest produs în zona planurilor de economisire pentru vârsta a treia care, spre deosebire de produsele de pensie, oferă şi protecţie financiară pe toată perioada de derulare a contractului.

În acest sens, pe de o parte, o mai mare proporţie din sumele reprezentând prime de asigurare au fost alocate către componenta de economisire a produsului, oferindu-i astfel clientului garanţia obţinerii unor beneficii superioare pe întreaga perioadă a contractului şi la maturitate. Pe de altă parte, poliţa Camarad oferă un nivel al protecţiei în creştere pe perioada contractului, determinat în mod direct de durata poliţei şi de beneficiul garantat la maturitate.

„Prin lansarea noii poliţe Camarad dorim să oferim persoanelor cu venituri mici şi medii posibilitatea de a economisi cu regularitate pentru vârsta pensionării, pentru a reduce deficitul de venit apărut la de obicei atunci când principala sursă de venit rămâne pensia de la stat”, precizează Directorul Executiv Asigurări de Viaţă şi Sănătate al Allianz-Ţiriac Asigurări.

„Acesta este un mod de a încuraja vânzarea de poliţe cu maturitate cât mai îndepărtată, de a pune umărul la crearea în rândul tinerilor din România a reflexului de a-şi planifica din timp, conştient, bugetele familiale pe termen lung. Vrem ca acest produs să fie perceput de clienţii tineri ca fiind cu adevărat o alternativă competitivă de economisire pentru perioada vârstei a treia, un produs care, în plus, oferă şi protecţie financiară familiei”, a conchis Noormohammadian..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar