transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2013

Carpatica Asig - crestere de 50 % a primelor brute subscrise in 2012

Carpatica Asig - crestere de 50 % a primelor brute subscrise in 2012
 Alte stiri la aceasta categorie

Conform rezultatelor preliminare, Carpatica Asig a inregistrat o crestere de 50% a volumului de prime brute subscrise in 2012, comparativ cu anul 2011.

„Anul 2012, dincolo de cresterea primelor brute subscrise, a fost un an de reasezare a strategiei de business a companiei, prin atentia acordata imbunatatirii serviciilor si dezvoltarii unor noi linii de business, care au consemnat cresteri intre 80-300%.” a declarat Marian Mirzac, director general al Carpatica Asig.

Cele mai semnificative evolutii au fost consemnate de asigurarile de raspundere civila si profesionala (80%), asigurarile de accidente si boala (141%), asigurarile de bunuri in tranzit (309%), asigurarile de credite si garantii (171%), asigurarile property (89%).

Pentru 2013, Carpatica Asig isi propune o crestere de 23% a portofoliului, mizand pe o dinamica pozitiva semnificativa a asigurarilor non-RCA, in special Property si Casco, dar si pe alte produse de nisa.

„In 2012 focusul nostru a fost reprezentat de clientii retail, carora le-am oferit produse competitive, personalizate si beneficii suplimentare, care au tinut cont de prioritatile si disponibilitatile lor financiare. In 2013, strategia comerciala are ca prioritate clientii corporate, oferirea de solutii de acoperire complexe, scop in care am extins si capacitatea programelor de reasigurare pe toate clasele subscrise.” a mai adaugat Marian Mirzac.

Rezultatele inregistrate in primele doua luni ale anului 2013 confirma trendul de crestere si evolutia estimata, compania inregistrand o crestere cu 23% comparativ cu perioada similara a anului precedent.CARPATICA ASIG a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB. In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea in CARPATICA ASIG - parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerintele pietii privind serviciile  financiare integrate.

Compania are  peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Davian
This does look pomirsnig. I'll keep coming back for more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar