transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2014

Carpatica Asig - subscrieri in crestere cu 30% in T1, 2014

Carpatica Asig - subscrieri in crestere cu 30% in T1, 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Carpatica Asig şi-a majorat subscrierile cu peste 30% in trim. I 2014,  fată de aceeasi perioadă din 2013, totalul acestora fiind de peste 164 mil.lei. In toate segmentele de business, cu exceptia Property, s-au inregistrat cresteri de cel putin o treime, comparativ cu anul trecut. Procentul de majorare a primelor brute subscrise este mai mare decât creşterea de peste 22% a daunelor achitate. Valoarea absoluta a despagubirilor platite de companie este de aproape 94 mil. lei,  in intervalul analizat.

Primele brute subscrise la Carpatica Asig s-au majorat cu o medie de 30,58% in trim. I 2014, fata de aceeasi perioada a anului anterior. Valoarea totala a subscrierilor din trim.I depaseste 164 mil. lei.

Cu exceptia produselor Property, toate liniile de business au inregistrat cresteri semnificative.

“Recordul de crestere il detine CASCO, la care subscrierile s-au dublat, fiind de peste 6,4 milioane lei, in primele trei luni ale anului. Cresteri considerabile avem si pe segmentul non-auto, la raspunderi civile si profesionale (44,88%), accidente (38,71%) si asigurari medicale de calatorie (32,43%).  Pentru restul produselor facultative non-auto, cu exceptia Property, avem o crestere de peste 75%  a primelor subscrise, fata de anul trecut ”, explica Ina Crudu, directorul Carpatica Asig.

Numarul politelor emise este de 522.542, in perioada analizata. In trim. I 2014 compania a semnat contracte cu clienti foarte importanti. “Le mentionez pe cele cu FISE Electrica Serv, Romgaz, Atlassib, Arabesque, Volvo Financial Services, Unicredit Leasing sau Volksbank Leasing. Faptul ca avem in portofoliu aceste firme serioase, din zone variate de business, unele strategice,  ne da incredere si arata ca ofertele noastre sunt personalizate conform cu nevoile marilor clienti, deci cu cerintele pietei”, precizeaza directorul de vanzari, Catalin Ciripan. 

Volumul politelor a inregistrat o usoara diminuare de 4.69% la RCA, ca urmare a politicii firmei, de dezvoltare a subscrierilor pe produse non-RCA. Implementarea de noi produse de asigurare in portofoliul companiei a dus la dezvoltarea vanzarilor de polite de raspundere civila sau CASCO si la o spectaculoasa crestere pentru alte tipuri de asigurari. De asemenea, pe segmentul Property,  diminuarea cu 7,98% a politelor emise are drept cauza scaderea generala a pietei asigurarilor de locuinta.

In trim. I 2014 Carpatica Asig a achitat daune in valoare de aproape 94 mil.lei, mai mult cu 22,16%, fata de aceeasi perioada a anului anterior. Cresterea valorii daunelor platite este naturala, ca urmare a progresului subscrierilor. Procentul de majorare a despagubirilor achitate este insa sub cel de crestere a subscrierilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nelda
I had been wondering if you ever codeniersd modifying the layout of your website? Its very well written; I really like what youve got to say. But maybe you can include a little more in the way of content so people can connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two graphics. Maybe you could space it out better?
Eslam
Consider ca cei de la facebook ,au facut un abuz cand mi-au deivctzaat contul si nu mi-au oprit campaniile de promovare.Astfel am platit doar 20 de lei pentru o campanie de promovare de 300 lei dupa ce facebook a dat impresia ca este condusa de cineva de speta lui Catalin Ovidiu Doncaa0.
matzcrorkz
Hv4rGL Fantastic blog article.Thanks Again. Fantastic.
crorkz
axJ9XS Wow, great article. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar