transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

Carpatica Asig intra pe piata asigurarilor agricole, cu un produs destinat culturilor si animalelor

Carpatica Asig intra pe piata asigurarilor agricole, cu un produs destinat culturilor si animalelor
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania Carpatica Asig intră pe piata asigurărilor agricole cu un produs complex, destinat culturilor agricole si animalelor. Produsul se adreseaza persoanelor fizice, persoanelor fizice autoriate, persoanelor juridice, asociatiilor agricole si întreprinderilor individuale care detin suprafete agicole, în proprietate sau în arendă, si care exploatează suprafete de o sută până la patru sute de hectare.

“Lansarea produsului de asigurare a culturilor agricole sau a animalelor face parte din strategia Carpatica Asig de diversificare a portofoliului de produse, care sustine operatiunile de consolidare a pozitiei pe care compania o detine în piata de asigurări. Acest produs a fost gândit să răspundă nevoilor specifice fermierilor din zona agro-zootehnică, care se confruntă în fiecare an cu o multime de factori de risc, care le pun în pericol investitiile”, a declarat Liviu Stoicescu, director general Carpatica Asig.

Pe lângă beneficiile standard ale asigurărilor pentru culturi agricole, produsul Carpatica Asig oferă, în anumite conditii, acoperire pentru riscurile de inundatii si de întârzierea recoltatului.

Suplimentar, poate fi asigurat si riscul de înghet, pe timpul iernii, pentru culturile de toamnă. Suma asigurată se stabileste fie la valoarea productiei, fie la cea a cheltuielilor de înfiintare, cu aceeasi cotă de primă pentru ambele cazuri. Inspectiile de risc si constatările de daună la culturi se realizează externalizat, prin experti în acest domeniu, dar si cu ajutorul satelitilor agricoli si a dronelor, care furnizează un grad crescut de evaluare a parametrilor culturilor din câmp.

Produsul pentru asigurări agricole si animale va fi distribuit prin trei canale - forta proprie de vânzare, contracte tripartide cu finantatori sau furnizori de input-uri si intermediari.Pentru campania de toamnă, desfăsurată în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016, Carpatica Asig estimează că va dezolta un portofoliu de 200 de clienti, care ar putea genera un volum de prime aferent asigurărilor de culturi agricole de aproximativ 1,8 milioane lei, pentru 50.000 de hectare asigurate, si unul de 0,2 milioane lei pentru asigurarea animalelor.

Carpatica Asig si-a început activitatea în 1996, cu capital integral privat, sub denumirea ASA Asigurări Atlassib. Compania si-a schimbat denumirea în Carpatica Asig, în anul 2004.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar