transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-12-2010

Casco Basic de la EUROINS Romania - de la 2% cota de prima

Casco Basic de la EUROINS Romania - de la 2% cota de prima
 Alte stiri la aceasta categorie
EUROINS România a anuntat ca ofera soferilor "un produs care se pliază pe nevoile lor adaptate realităţilor actuale" – asigurarea CASCO BASIC cu cotă de primă de bază de 2% pentru autoturisme de până la 5 ani şi de 2,3% pentru autoturisme cu vechime de 5 până la 8 ani.

„Ne-am obişnuit clienţii să le fim aproape şi să le oferim mereu produse inovative, în deplină concordanţă cu nevoile lor. CASCO BASIC, lansat acum, vine în sprijinul celor ale căror bugete au fost afectate de criză, dar îşi doresc în continuare să se asigure, înţelegând importanţa acestor produse de protecţie, mai ales în vremuri tulburi din punct de vedere financiar”, a declarat Iulius Alin BUCŞA, Director General al EUROINS România.

CASCO BASIC oferă şoferilor un pachet de bază de despăgubiri pentru avarii precum, ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau corpuri aflate în afara autoturismului asigurat, căderi ale autoturismelor (cădere în prăpastie, cădere în apă cu prilejul transbordării, cădere din cauza ruperii podului), derapări, răsturnări şi nu numai. Se acordă despăgubiri şi pentru zgârierea autoturismului numai dacă acesta prezintă şi alte avarii directe, cu excepţia zgârieturilor, ca urmare a aceluiaşi eveniment asigurat.

În plus, poliţa asigură, gratuit, şi transportul autoturismului asigurat pe teritoriul României, în toate cazurile prevăzute la capitolul riscuri asigurate, în limita unui singur transport pentru fiecare eveniment.

CASCO BASIC se poate încheia standard cu franşiză de 0.5% din suma asigurată dar minim 100 EUR pentru riscurile de avarii (totale sau parţiale) sau fără franşiză.

În primele nouă luni din 2010, EUROINS România a înregistrat o creştere de 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la un volum de prime brute subscrise de aproape 247 milioane lei.


Pe segmentul asigurărilor auto (CASCO + RCA), primele brute subscrise au ajuns la 240 milioane lei, înregistrând o creştere de 14% comparativ cu perioada similară a anului trecut..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar