transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2010

Ce faci in caz de accident - campanie nationala pentru informarea si educarea soferilor

Ce faci in caz de accident - campanie nationala pentru informarea si educarea soferilor
 Alte stiri la aceasta categorie
A fost lansata cea mai importanta campanie nationala de informare publică sustinută de industria de asigurări - "Ce faci in caz de accident?" - campanie de informare si educare a soferilor privind asigurările obligatorii RCA si procedurile de urmat în caz de accident organizată până acum în Bucuresti si în principalele orase ale tării, se precizeaza intr-un comunicat de presa citat de www.SMARTfinancial.ro.

Campania este realizată în parteneriat de către APPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurărilor, CSA – Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, alături de IGPR - Directia Rutieră si Radio EUROPA FM si are la bază distribuirea de Brosuri Informative gratuite. Acestea contin informatii de interes public referitoare la rolul asigurărilor obligatorii RCA, la modul de protocolare a diverselor tipuri de accidente rutiere, precum si cu privire la modalitatea de obtinere a despăgubirilor.

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Angela TONCESCU, a declarat: “Orice initiativă de informare a publicului larg cu privire la asigurări îsi găseste un sprijin în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, pentru că rolul nostru este tocmai acela de protejare a drepturilor asiguratilor, iar o informare corectă este esentială în acest sens. Campania care se derulează zilele acestea se adaugă nenumăratelor eforturi depuse de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor în decursul ultimilor ani, nu numai cu privire la evolutiile legislatiei privind asigurarea obligatorie RCA, ci si pe alte subiecte de interes pentru populatie”.

“Principalul obiectiv al Politiei Rutiere este acela de a reduce numărul de victime si pagubele produse de accidentele rutiere. În acest context, ne-am alăturat cu încredere campaniei initiate de industria de asigurări, fiind convinsi că va contribui la informarea românilor în directia utilizării mijloacelor de preventie împotriva pagubelor provocate de accidentele auto”, a declarat Comisarul sef Lucian DINItĂ, Director al Directiei Rutiere din cadrul IGPR.

“Demararea acestei campanii constituie un semn clar că industria de asigurări se implică în mod activ în tot ceea ce înseamnă educarea si informarea publicului larg. Initiativa reprezintă doar un prim pas, având în vedere celelalte 11 campanii de anvergură natională pe care le pregătim alături de partenerii nostri”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Secretarul General al APPA.


Peste un milion de brosuri informative vor fi distribuite în cele mai circulate 50 de intersectii din Bucuresti si din marile orase ale tării, atât prin
intermediul promoterilor, cât si prin intermediul agentilor Politiei Rutiere. Ele vor putea fi găsite totodată atât în principalele complexe comerciale din marile orase, cât si la toate sectiile Politiei Rutiere din Bucuresti unde se realizează constatări de daune. În plus, Brosura a fost distribuită si împreună cu editia de miercuri, 10 noiembrie, a cotidianului România Liberă.

Proiectul este sustinut de importante companii de asigurări, brokeraj si regularizări de daune: ASTRA Asigurări, ASIROM, ALLIANZ-tIRIAC Asigurări, OMNIASIG, BCR Asigurări, GENERALI Asigurări, AVUS, EUROINS, ARDAF, PIRAEUS Insurance Broker, SAFETY Broker si OTTO Broker.

APPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurărilor are ca scop principal promovarea conceptului de asigurare si sustinerea cresterii gradului de educare în asigurări în rândul populatiei.

CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurărilor este singura autoritate împuternicită prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentială si control a activitătii de asigurare în România, precum si cu atributii de emitere a normelor de aplicare a legii. Potrivit legii, scopul întregii activităti a CSA este apărarea drepturilor asiguratilor si promovarea stabilitătii activitătii de asigurare în România.

CSA este membru cu drepturi depline al CEIOPS - Comitetul European al Supraveghetorilor din Asigurări si Pensii Ocupationale, EIOPC – Comitetul European pentru Asigurări si Pensii Ocupationale si IAIS - Asociatia Internatională a Supraveghetorilor în Asigurări, reprezentând astfel România din perspectiva aportului tehnic de specialitate la elaborarea si amendarea reglementărilor europene specifice domeniului asigurărilor..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Laura
am luat legatura cu coigeli dumneavoasta din Italia insa problema este foarte grava in acel proces fratele vitreg al decedatei a facut ce a vrut adica tot timpul a spus ca mai dureaza procesul si ca in momentul in care se va termina imi va pune la dispozitie actele din intreg dosarul si mai exact incheierile si sumele incasate in urma despagubirilor,de ce va scriu ? pentru ca sunt disperata nimeni ma ma ajuta nu stiu sa vorbesc in limba italiana si de aceea cei din Itaia nu doresc sa ia legatura cu mine .insa mi-a trimis documentele celor trei tranzactii efectuate in numele fratelui vitreg in care acesta a incasat sume exorbitante adica 200 mi euro ,din care a trimis intr-un cont pe numele minorei de 80 mi euro,ce doresc sa subliniez o singura data in luna august am luat legatura in prezenta lui cu o avocata de la firma de avocatura unde le-am adus la cunostiinta ca am revocat procura data initial fratelui vitreag al decedatei,avocata a spus ca ma vor instiinta si ma vor chema cand se va semna pentru incasarea daunelor materiale pentru minora ,insa observam ca fratele Urea Eugen a folosit in continuare procura revocata de catre mine sandru Gabriela tutore fiica lui babeanu cristina sora decedatei si aducandu-le la cunostiinta atat firmei de avocatura consulatului roman in italia cat si lui Urea Eugen ,cum a fost posibil asa ceva??????????? ridicand suma de 95000 euro si semnand in numele meu Sandru Gabriela tutorele legal al minorei cand procura era revocata cu ceva luni inainte. Cum s-a putut sa despagubeasca doar doi frati si mama decedatei daca am trimis declaratii si acte in care reiese ca sunt trei surori babeaanu cristina , barbu adriana ,si valculescu corina vasilica-decedata.As dorii o consultatie daca din punc de vedere legal se mai poate ataca decizia pe teritoriul italiei,cum babeanu cristina poate beneficia legal de despagubirile cuvenite ca sora?mai ales ca minora locuieste in familia nostra de cel putin 4 ani timp in care nimeni nu ne-a dat un leu pentru intretinere sau educare.cui trebuie sa ma adresez in aceste conditii va pot pune la dispozitie acte doveditoare,va rog sa imi dati un raspuns,si cum il pot trage la raspundere pe urea eugen de ce a facut in acel dosar.??
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar