transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-04-2011

CIG Romania - peste 150 de consultanti de asigurari

CIG Romania - peste 150 de consultanti de asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie
CIG România şi-a mărit echipa proprie de vânzări, astfel compania are în prezent 14 directori de agenţie, 44 de manageri şi peste 150 de consultanţi. De asemenea, CIG România este prezentă prin 14 agenţii în Bucureşti şi în principalele oraşe din ţară.

„Am pus bazele unei echipe de consultanţi formată din oameni perseverenţi, care au încredere în forţele proprii şi doresc să ofere plus valoare pe piaţa asigurărilor de viaţă din România”, a spus Elena Tutunaru, National Sales Manager CIG România. „De aceea vom investi în consultanţii noştri prin programe de training, oferindu-le posibilitatea de a promova rapid în cadrul companiei şi de a-şi forma şi dezvolta o carieră solidă în domeniul asigurărilor.”

„În ultimul timp industria de asigurări de viaţă este privită diferit, atât de potenţialii clienţi, cât şi de cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu. Într-o perioadă dominată de instabilitate financiară, clientul pune accent pe o mai bună administrare a veniturilor şi pe siguranţă suplimentară fie personală, fie pentru familie.

Totodată consultanţii în asigurări doresc să devină specialişti şi să acţioneze ca nişte consilieri pentru clienţi. Rolul lor este de a evalua nevoile clienţilor legate de protecţia personală sau a familiei, de a propune produsele de asigurare care satisfac cel mai bine aceste nevoi şi de a le prezenta opţiunile de investiţii pe termen mediu sau lung.”

Obiectivele companiei sunt ca, până la sfârşitul primului semestru, echipa CIG România să fie formată din aproximativ 300 de manageri şi consultanţi.
De asemenea, pentru cel de al doilea semestru, CIG România îşi propune să deschidă alte agenţii în ţară.

„Strategia de dezvoltare o vom construi în funcţie de realităţile pieţei. Punem un accent deosebit pe calitatea consultanţilor noştri, pentru că vrem să avem o echipă de vânzări performantă. Şi, nu în ultimul rând, ne uităm la calitatea produselor pe care le avem în portofoliu, pentru că vrem să oferim produse atractive pentru clienţi”, a concluzionat Elena Tutunaru.

CIG Pannónia Life Insurance Plc., parte a CIG Group, a fost fondată la finele lui 2007 de către profesionişti în industria asigurărilor de viaţă din Ungaria. Obiectivul principal al companiei este să vândă produse de asigurare care promovează securitatea financiară, concentrându-se pe asigurări de viaţă de tip unit-linked. CIG Pannónia Life Insurance şi-a început activitatea comercială în Ungaria, în mai 2008. Primul pas în ceea ce priveşte expansiunea regională, a fost deschiderea subsidiarei din România, în mai 2009. Mai târziu, în septembrie 2010, a fost demarată activitatea de vânzări în Slovacia, prin intermediul serviciilor transfrontaliere.

În urma uneia dintre cele mai mari oferte publice iniţiale din ultimii ani, care a determinat cel mai mare grup de investitori privaţi să devină acţionari, acţiunile CIGPANNONIA au fost înscrise la Bursa de la Budapesta (BET), în noiembrie 2010. Investitorii au început să tranzacţioneze acţiuni CIGPANNONIA pe Bursa de la Budapesta din 8 noiembrie 2010. Scopul companiei este ca acţiunile CIGPANNONIA să fie incluse în indexul BUX şi să joace un rol major în tranzacţiile BET, ca membru în categoria A.

CIG România, parte a CIG Group, a fost fondată în 2009 şi oferă clienţilor săi produse de asigurare de calitate, printr-o reţea de distribuţie mixtă, formată din consultanţi de asigurări de viaţă şi parteneri – brokeri, bănci şi IFN-uri. Compania aplică strategia Blue Ocean şi se concentrează pe nevoile clienţilor, oferind produse şi soluţii de asigurare personalizate..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
5qGU3v I loved your blog.Thanks Again. Awesome.
Wahyuni
AndyNovember 2, 2012 Overall: Flavor Vapor Shipping Value These were the most expensive of the bnrads I tried, but had the best vapor by FAR. Still waiting on my Blu cig order (slowest shipping award), didn't know they sell them at Walgreens, would have bought them there. The Greensmoke has the most smoke and biggest hit on the throat (maybe even too much hit for me). I also prefer the V2 and Smoketip flavors over the Greensmoke ones I've tried regular tobacco and mocha.
Johnette
Now thatÂ’s sbulte! Great to hear from you.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar