transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-10-2010

Citibank Romania ofera clientilor noi produse de asigurare de viata de la ING

Citibank Romania ofera clientilor noi produse de asigurare de viata de la ING
 Alte stiri la aceasta categorie
Citibank România oferă clienţilor săi posibilitatea de a contracta două produse complexe de asigurare de viaţă, venind astfel în întâmpinarea cererii acestora pentru produse de asigurare de încredere. Regal şi Academica sunt două produse dezvoltate de către ING Asigurări de Viaţă, care îmbină în mod eficient beneficiile unei asigurări de viaţă tradiţionale cu cele ale unui produs de economisire, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Academica permite clienţilor să economisească bani pentru copiii lor, până când aceştia împlinesc cel puţin 18 ani. După ce clientul s-a decis asupra sumei pe care doreşte să o plătească, primele pot fi plătite lunar, trimestrial, bianual sau anual, iar la maturitate beneficiarul va primi indemnizaţia de asigurare sub formă de cinci rente anuale sau integral, într-o singură tranşă, în momentul în care copilul împlineşte 18 ani.

În plus, o parte a primelor, partea destinată economisirii, este investită de către Asigurator, iar profitul obţinut îi revine beneficiarului. La momentul semnării contractului, clientul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani, să deţină un cont current deschis la Citibank România, iar copilul său trebuie să aibă sub 17 ani. Dacă pe parcursul perioadei contractuale, survine decesul plătitorului, contractul de asigurare se continuă, iar ING Asigurări de Viaţă preia plata primelor până la maturitatea contractului.

Asigurarea de viaţă Regal oferă un dublu beneficiu: permite clientului să economisească şi, în acelaşi timp, să asigure protecţia financiară a celor dragi, preîntâmpinând astfel situaţiile neprevăzute. La maturitate, clientul primeşte suma garantată şi un procent din profitul obţinut în urma investirii de către Asigurator a unei părţi din primele plătite.
La momentul semnării contractului, clientul trebuie să aibă între 18 şi 65 de ani şi să deţină un cont curent la Citibank România.

Pentru ambele produse, clientul beneficiază de flexibilitatea de a modifica frecvenţa plăţii primelor, de a creşte valoare primei şi a sumei asigurate anual şi, de asemenea, poate ataşa opţiuni şi asigurări suplimentare. În plus, cei care efectuează plata trimestrială, bianuală sau anuală a primelor sau cei care aleg să plătească o primă mai mare beneficiază de o reducere.

"Acest parteneriat cu ING Asigurări de Viaţă are la bază interesul permanent al Citibank România de a-şi dezvolta portofoliul de produse pentru persoane fizice, oferind clienţilor o gamă vastă de opţiuni în vederea creşterii şi protecţiei resurselor financiare", a spus Kumar Ramachandran, Director Departament Persoane Fizice la Citibank România.

“Am încredere că asigurările de viaţă cu componentă de economisire şi planul financiar pentru copii oferite de către ING Asigurări de Viaţă clienţilor Citibank reprezintă soluţii convenabile şi eficiente pentru sporirea resurselor financiare, oferind în acelaşi timp un beneficiu unic: protecţia financiară a familiei. Prin intermediul parteneriatului cu Citibank, oferim clienţilor o nouă modalitate de a oferi protecţie financiară familiilor lor”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, CEO ING Asigurări de Viaţă.

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

ING Group este una dintre cele mai puternice instituţii de servicii financiare din lume, de origine olandeză, care oferă servicii bancare, de asigurari, pensii şi managementul activelor unui numar de peste 85 milioane de clienţi din peste 40 de ţări, prin intermediul a 105.000 angajaţi în intreaga lume. ING Asigurări de Viaţă a intrat pe piaţa românească în anul 1997, fiind din 1999 liderul pieţei de asigurări de viaţă, cu o cotă de piaţă de 32% la sfârşitul lui 2009..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dayanara
Tip top stuff. I'll epxcet more now.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar