transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2016

Cornelia Coman este noul CEO al Nationale-Nederlanden Spania

Cornelia Coman este noul CEO al Nationale-Nederlanden Spania
 Alte stiri la aceasta categorie

Cornelia Coman a fost numită în functia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania, mandatul ei urmând să înceapă la 1 iulie 2016. Cornelia Coman îl înlocuieste pe Robin Buijs, care a ocupat pozitia de CEO al companiei în ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experientă de aproape două decenii în industria asigurărilor de viată. În ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat pozitia de CEO al NN Ungaria, iar anterior, în perioada 2008 - 2012, a condus NN Asigurări de Viată România.

”Cornelia a construit în Ungaria o organizatie cu rezultate financiare îmbunătătite si un nivel mai ridicat de satisfactie si retentie a clientilor care au dus la o pozitie mai puternică pe piată pentru compania noastră. Suntem încrezători că va continua să conducă si NN Spania cu succes”, a declarat Robin Spencer, CEO International Insurance.

Cornelia Coman si-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viată România în anul 1998, în pozitia de actuar, si a fost promovată actuar-sef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat pozitia de director general adjunct al NN Asigurări de Viată, fiind numită CEO al companiei în 2008. La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat si implementat alături de echipă strategia pe termen lung a companiei, predând conducerea lui Imre Sztano începând cu 1 martie 2016.“Am primit cu mult entuziasm si încredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, când voi prelua pozitia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania si mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operatiunile NN într-o piată dinamică si matură a asigurărilor de viată cum este Spania”, a declarat Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar