transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-01-2012

Credit Europe Bank si Aviva - produs de economisire unit linked cu valoare garantata a unitatii de fond si plata in rate prin CardAvantaj

Credit Europe Bank si Aviva - produs de economisire unit linked cu valoare garantata a unitatii de fond si plata in rate prin CardAvantaj
 Alte stiri la aceasta categorie
Credit Europe Bank şi Aviva lansează „Contul Flexibil de Economii Credit Europe”, un plan de economisire pe termen lung. Acesta este primul instrument financiar de tip unit linked definit de către bancă împreună cu un asigurator, ce va fi disponibil in sucursalele Credit Europe Bank. Un beneficiu important al acestuia este garantarea de către asigurator a preţului unităţii de fond, Aviva asigurându-şi clienţii că preţul unităţii de fond nu va scădea niciodată pe parcursul derulării contractului.

În plus, Contul Flexibil de Economii Credit Europe oferă clienţilor băncii, în primul an, posibilitatea de a achita valoarea anuală a primelor de asigurare în 12 rate, prin CardAvantaj. În acest mod clienţii beneficiază de randamentul investiţiei pentru întreaga sumă plătită. Începând cu al doilea an plata primelor va fi realizată lunar, prin debit direct.

Clienţii Credit Europe Bank îşi pot îndeplini obiective majore, beneficiind de flexibilitate în ceea ce priveşte alegerea primelor lunare pentru planul de economii sau plata unor prime unice adiţionale. Există trei niveluri de prime lunare: 100 RON, 125 RON sau 150 RON.

Durata planului de economisire este de minim 15 ani, până la împlinirea de către asigurat a vârstei de 65 de ani.
După primii 15 ani de contract clienţii au opţiunea de a efectua retrageri parţiale sau totale fără niciun cost adiţional.

Programul include şi o componentă de asigurare în caz de deces din orice cauză, acordată fără examinare medicală la momentul încheierii asigurării. Beneficiarul va primi o sumă reprezentând maximul dintre valoarea primelor plătite şi 105% din valoarea contului. Tuturor acestor beneficii li se adaugă un bonus iniţial de 1% din valoarea primelor plătite, iar la fiecare 5 ani un bonus de fidelitate suplimentar de 1%. Invesţiiile vor fi realizate în instrumente financiare cu un grad ridicat de siguranţă, precum depozite, obligaţiuni sau fonduri mutuale.

“Contextul actual ne oferă oportunitatea de a propune clienţilor noştri un plan de economisire sigur, garantat şi cu posibilitatea de a obţine un bun randament. Contul Flexibil de Economii Credit Europe le dă acestora libertatea de a decide valoarea de început a planului, oferindu-le în acelaşi timp şi bonusuri de fidelitate”, a declarat dl. Omer Tetik, Preşedinte Credit Europe Bank.

“Acest produs pe care îl lansăm împreună cu Credit Europe Bank reprezintă soluţia potrivită pentru nevoia de economisire a românilor. Cred că perioada de criză din ultimii doi ani este unul dintre cei mai puternici factori care i-a determinat pe români să-şi schimbe perspectiva asupra economisirii şi i-a facut să înţeleagă că nimeni nu le va asigura protecţia financiară celor dragi sau un venit mai mare la pensie decât ei înşişi. Iar Contul Flexibil de Economii Credit Europe, prin componentele sale de protecţie şi economisire bine echilibrate, vine să raspundă perfect nevoii existente pe piaţa românească“ a declarat Mihai Popescu, CEO Aviva România.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproape 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 77 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mercedes
Intr-adevar, asigurarea fvcaltatiua poate fi mult mai scumpa decat cea obligatorie. Ca sa va faceti o idee, asigurarea fvcaltatiua a unei garsoniere poate ajunge si la cateva sute de euro, daca proprietarul alege sa se asigure impotriva tuturor riscurilor. Poate fi insa si mai ieftina, pentru o asigurare standard. Pe de alta parte, in cazul unui accident ca cel de la Bacau, o asigurare obligatorie, mai ieftina, iti garanteaza faptul ca nu vei primi inapoi valoarea casei.In ceea ce priveste pretul asigurarii facultative, acesta depinde de mai multi factori, incepand de la suprafata si locatie, pana la riscurile acoperite. De aceea puteti afla o suma exacta doar facand calculul pentru fiecare caz in parte (puteti face asta folosind calculatorul nostru online: ).Va multumim,Echipa Zurich Broker
Annika
Ori mi-am iesit din mana, ori sunt din alta tara, ori Din cate am itneles, afacerea a mers FOARTE BINE. Sa-ti spun de ce: pai totdeauna se marea nr. de persoane la vizionari, iar tu nu stiai nici cine este cumparatorul (pe la inceput) , dar nici celalalt agent nu stia {?! }. Asta cu nestiutul a persoanelor care cumpara si a celor care vand e o practic normala in zilele noastre. Totusi nu m-ar mira sa ne spui ca (luna viitoare) a fost vandut spatiul respectiv, unora care fac acupunctura. Eu cel putin, in zona asta a Bucurestiului, daca vreau sa vand (intermediez) ceva, nu mai arat nimic colaboratorilor pana nu vine cu unul care imi explica de ce vrea sa cumpere asa ceva. Vorba ovreului: decat sa muncesc degeaba, mai bine stau degeaba.Zic totusi ca afacerea a fost FOARTE BUNA, deoarece vad ca esti foarte calm. Sau e sangele vostru ardelenesc Eu la prima intalnire (pe care eu hotarasc cum, daca si cine o va tine) citesc daca vrea si ce vrea cu adevarat clientul. Mai urmeaza o intalnire dupa care doar il sun. Am avut si firma de turism, dar mai multi turisti imobiliari ca acum n-au fost niciodata. De aceea este si foarte corect sa iei taxa de vizionare- timpul costa pentru toata lumea. Alta problema este aceea a sperantei vesnice : cumparatorul mai sta pentru ca s-ar putea sa mai scada preturile, iar vanzatorul mai tine la pret penrut ca au inceput sa se miste lucrurile.Parerea mea este ca IN ROMANIA ESTE INEVITABIL UN NOU BUM IMOBILIAR IN MAXIM 2 ANI.
Oumar
Many many quality pitons there.
JoeQie
Salutare, as putea eu sa ctnnioui povestea de aici care intr-un final are un happy end, dar nu o sa fac dintr-un simplu motiv: toti stiu sa isi dea cu pararea si cu presupusul, mai putin si actioneaza la modul in care vorbesc despre ceea ce susutin ca ar trebui facut si despre cum s-au intamplat lucrurile.Cert este ca lucrurile sunt foarte simple, oamenilor in general le place sa le complice de dragul de a fi interesanti sau sa aiba de lucru si uite asa se pierde esenta problemei si nu raman focusati pe solutie.Experimente esuate nu cred ca nu exista cineva sa nu aiba la activ, dar se uita un singur lucru: experimentele reusite se numara sau conteaza,Capul sus prietene drag ca nu multi intr-adevar te invata cum ar trebui sa iti fie bine.Costin Capezan
Espn
Created the greatest atrilces, you have.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar