transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-09-2010

Crescendo, asigurarea unit-linked pentru copii de la Generali Asigurari

Crescendo, asigurarea unit-linked pentru copii de la Generali Asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie
Generali a lansat Crescendo, un plan de investiţie în lei, destinat acumulării de capital pentru copii. Acest produs oferă părinţilor sau bunicilor posibilitatea plasării banilor destinaţi copiilor sau nepoţilor în diverse programe investiţionale, în funcţie de toleranţa la risc şi de orizontul de timp al investiţiei. Produsul este unul extrem de flexibil, oferind asiguraţilor posibilitatea de a adăuga opţiuni suplimentare poliţei pe toată perioada de contribuţie. În plus, se pot efectua şi plăţi suplimentare de către orice persoană apropiată care doreşte să-i facă astfel un cadou copilului beneficiar.

“Începerea anului şcolar reprezintă contextul optim pentru ca părinţii să se gândească serios la viitorul copiilor lor şi să evalueze opţiunile de protecţie şi investiţie. Produsul unit-linked Generali Crescendo este o modalitate completă şi flexibilă de a oferi copilului protecţia financiară atât de necesară pentru momentul în care îşi va începe viaţa pe cont propriu. Şi pentru că susţinem importanţa educaţiei în formarea unui viitor de excepţie, am ales să răsplătim copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură cu un bonus de 50% din valoarea contului, la expirarea contractului de asigurare”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă, Generali Asigurări.

Asigurarea poate fi încheiată de către persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani, iar vârsta optimă a copilului beneficiar este de 13 de ani la încheierea asigurării. Durata contractului de asigurare este de minimum 5 ani, iar durata maximă este egală cu diferenţa dintre 30 de ani şi vârsta actuală a copilului beneficiar.


Poliţa Generali Crescendo oferă beneficiul la maturitatea contractului şi acoperă decesul din orice cauză al persoanei asigurate şi preluarea de către asigurător a plăţii primelor de asigurare până la expirarea contractului în caz de deces.

Asiguratul poate opta de asemenea pentru acoperirea unor riscuri suplimentare: decesul ca urmare a unui accident/accident de circulaţie, invaliditate permanentă totală sau parţială din orice cauză/din accident, spitalizare continuă din orice cauză/din accident, intervenţii chirurgicale din orice cauză/din accident, exonerare de la plata primelor de asigurare în caz de invaliditate permanentă totală din orice cauză, imobilizare în aparat gipsat ca urmare a unui accident, fracturi/arsuri, boli grave.

Pe lângă protecţia oferită părintelui, Generali oferă protecţie şi copilului beneficiar (cu vârsta minimă de 1 an), prin ataşarea unor acoperiri suplimentare, cum ar fi: spitalizare continuă din orice cauză/din accident, intervenţii chirurgicale din orice cauză/din accident sau imobilizare în aparat gipsat ca urmare a unui accident.

Flexibilitatea, caracteristica de bază a acestui produs, este susţinută şi prin opţiunile oferite asiguraţilor. Aceştia pot prelungi oricând durata contractului de asigurare, pot ţine pasul cu inflaţia prin actualizarea periodică a valorii primelor şi a sumei asigurate. De asemenea, pot alege modalitatea de încasare a sumei asigurate la final, prin plata integrală a acesteia (într-o singură tranşă) sau sub formă de rentă.

Pe lângă componenta de protecţie, produsul are şi componentă investiţională. Banii acumulaţi sunt investiţi, în funcţie de apetenţa la risc a contractantului poliţei, în instrumente investiţionale structurate în trei fonduri, diferenţiate prin gradul de risc: GENerali Investment Unit Solution – Confident, caracterizat prin risc scăzut şi câştig potenţial mic; GENerali Investment Unit Solution – Armonie, care presupune risc mediu şi câştig potenţial mediu; GENerali Investment Unit Solution – Activ, pentru cei care doresc să îşi asume un risc mare pentru un câştig potenţial mare.

În fiecare an, se pot efectua gratuit două transferuri şi două redirecţionări ale unităţilor de fond dintr-un program de investiţii în altul, în funcţie de gradul de risc pe care părintele este dispus să şi-l asume.

În cazul în care copilul beneficiar a obţinut în toţi anii de şcoală, până la expirarea contractului de asigurare, numai calificative de „Foarte bine” şi medii anuale cuprinse între 9.50 şi 10, Generali Asigurări plăteşte, odată cu indemnizaţia de asigurare, un bonus de performanţă în valoare de 50% din valoarea contului.

Produsul Generali Crescendo intră pe lista produselor de asigurări de viaţă din campania recent lansată de companie, care aduce în plus, la capitolul beneficii, o extra-acoperire de 600 de lei pentru cheltuieli medicale (vizite medicale de control sau diagnostic sau alte investigaţii de laborator şi medicamente recomandate de către medic) şi contribuţia la plata pentru a doua opinie medicală.

Generali Asigurări este parte a grupului inţernational Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurări din lume. Cu o intrerupere în perioada comunistă, compania este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1835. Reţeaua teritorială a Generali Asigurări este compusă din 91 de agenţii şi puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astăzi toate tipurile de asigurări.

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurări din întreaga lume, cu o experienţă de 178 de ani în domeniul asigurărilor. Generali Grup are 521 companii consolidate, peste 70 de milioane de clienţi în întreaga lume şi peste 85 000 de angajaţi..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar