transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-11-2010

Depozitul de Siguranta, lansat de Piraeus Bank - cu asigurare in caz de accident, prin ING Asigurari de Viata

Depozitul de Siguranta, lansat de Piraeus Bank - cu asigurare in caz de accident, prin ING Asigurari de Viata
 Alte stiri la aceasta categorie
Depozitul de Siguranta este disponibil incepand cu 15 Noiembrie 2010 si se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Prin parteneriatul semnat cu ING Asigurari de Viata, Depozitul de Siguranta ofera beneficiarului un pachet gratuit de asigurari, al carui rol este de a limita efectele negative generate de evenimentele neprevazute asupra finantelor personale ale deponentului.

Depozitul de Siguranta este disponibil in RON sau EUR, pe o perioada de 5 sau 10 luni. Dobanda platita de banca este de 7.25% pentru economiile pastrate in RON, respectiv 3% pentru cele in EUR si este fixa pe intreaga perioada de constituire a depozitului.

"Depozitul de Siguranta este un produs care are la baza rezultatele unui studiu realizat de curand de banca. In urma acestui demers a reiesit ca majoritatea detinatorilor de depozite bancare ar renunta la acestea daca ar fi fortati de evenimente neprevazute care sa necesite o realocare a resurselor financiare. Un top realizat pe baza raspunsurilor primite in cadrul studiului arata ca problemele de sanatate aparute ca urmare a unui accident reprezinta una dintre principalele cauze pentru care un deponent s-ar simti nevoit sa renunte la depozitul constituit. Depozitul de Siguranta ofera o solutie practica pentru astfel de situatii si are ca obiectiv protejarea economiilor deponentilor si a rentabilitatii acestora in beneficiul ambelor parti”, a declarat Roxana Halmageanu sef departament produse si servicii, Piraeus Bank Romania.


Pachetul de asigurari atasat noului produs de economisire acopera trei categorii de riscuri :

Spitalizarea in caz de accident, situatie in care ING Asigurari de Viata ofera deponentului o indemnizatie zilnica de 1% din valoarea Depozitului de Siguranta constituit la Piraeus Bank Romania, dar nu mai mult de 110 RON sau 25 EUR, in functie de moneda in care se constituie depozitul.

Interventia chirurgicala cauzata de un accident, caz in care ING Asigurari de Viata ofera titularului depozitului o suma egala cu 10% din valoarea Depozitului de Siguranta, dar nu mai mult de 21.000 RON sau 4.800 EUR, in functie de moneda in care se constituie depozitul.

Deces cauzat de un accident, situatie in care ING Asigurari de Viata ofera beneficiarului/beneficiarilor desemnat/i o indemnizatie de asigurare egala cu valoarea Depozitului de Siguranta, dar nu mai mult de 45.000 RON sau 10.000 EUR, in functie de moneda in care se constituie depozitul.

“Asigurarile oferite de ING Asigurari de Viata clientilor Piraues Bank care economisesc prin Depozitul de Siguranta sunt un element de siguranta si protectie a acestora si a familiei lor in cazul unor situatii nefericite. Parteneriatul ING - Piraues completeaza cu succes colaborarile noastre cu institutiile bancare in directia valorificarii unui beneficiu pe care doar o asigurare de viata il poate oferi - protecţia financiară acelor dragi”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, CEO ING Asigurări de Viaţă.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului. Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.

ING Group este una dintre cele mai puternice institutii de servicii financiare din lume, de origine olandeza, care ofera servicii bancare, de asigurari, pensii si managementul activelor unui numar de peste 85 milioane de clienti din peste 40 de tari, prin intermediul a 105.000 angajati in intreaga lume. ING Asigurari de Viata a intrat pe piata romaneasca in anul 1997, fiind din 1999 liderul pietei de asigurari de viata, cu o cota de piata de 32% la sfarsitul lui 2009..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar