transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-10-2007

Din 450.000 de romani ce au aderat la un fond de pensie, 65.120 au ales Aviva

Din 450.000 de romani ce au aderat la un fond de pensie, 65.120 au ales Aviva
 Alte stiri la aceasta categorie

Peste 450.000 de romani din cele 3,5 milioane care trebuie sa opteze pentru un fond de pensie privata obligatorie au semnat deja actele de adeziune în primele doua saptamani, conform datelor furnizate de catre Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS), informeaza un comunicat Aviva remis Rompres, informatii citate de www.SMARTfinancial.ro.

Practic, 15% din piata a facut deja o optiune pentru unul dintre fondurile de pe piata. Din cele 17 companii care s-au înscris în lupta pentru pilonul II, patru au raportat vanzari zero. Aviva a trimis la CNPAS 65.120 de adeziuni, situandu-se pe locul II în topul administratorilor, dupa prima raportare (numarul de adeziuni Aviva este de doua ori mai mare decât cel raportat de compania de pe locul III). Consilierii financiari Aviva încearca în toate contactele cu clientii potentiali sa faca si educatie financiara, nu doar sa promoveze produsele din oferta proprie.

Compania Aviva îsi propune sa câstige 30 la suta din aceasta piata. "Aviva este unul dintre cei mai mari investitori straini care activeaza pe piata serviciilor financiare din Romania, compania propunându-si sa investeasca pâna la 100 milioane de euro în compania de pensii nou înfiintata. Avem peste 31.000 de agenti de marketing bine pregatiti, autorizati de CSSPP si una dintre cele mai bune echipe de investitii din tara. Locul unu pe piata pensiilor private obligatorii nu e un act de curaj ci de perseverenta", a declarat Shah Rouf, CEO Aviva Grup Romania.Aviva este lider în asigurari de viata în Europa. Aviva are venituri din prime de asigurare si investitii de 61 miliarde euro si fonduri în administrare de peste 535 miliarde euro. Aviva Group în Romania include trei companii: Aviva Asigurari de Viata, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Certinvest (achizitionata pe 13 septembrie 2007).

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gorlova
Such a long list, but who would you suggest more lileky to accommodate my 75 year old wife with end stage CKD and type 2 Diabetes, not yet on dialysis but with a fistula grafted 3 years ago, and according to her consultant in a stable condition?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar