transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2010

Economica, produs de economisire relansat de Astra Asigurari

Economica, produs de economisire relansat de Astra Asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie
Astra Asigurari a relansat produsul de economisire Economica, intr-o versiune noua, actualizata, ce imbina caracteristici de asigurare unice in piata la momentul actual, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"Economica este un produs pur de supravietuire, care se adreseaza unei persoane sau unui grup de persoane care doresc sa economiseasca sau sa isi completeze pachetul de asigurari pe care il detin", spun oficialii companiei.

Pot fi asigurati copiii care nu au implinit inca varsta de 1 an, dar si persoane de pana la 77 de ani. Contractul are valoare de rascumparare (dupa minim 3 ani de la inceputul contractului); de asemenea, exista posibilitatea de acordare a indemnizatiei de asigurare sub forma unui venit lunar suplimentar pentru acoperirea necesitatilor fiecaruia. Economica este un produs flexibil, care ofera posibilitatea modificarii: sumei asigurate, a primei de asigurare sau a duratei contractului; exista de asemenea optiunea de indexare automata, cu un procent fix, a primei de asigurare, in asa fel incat sa se poata acoperi orice optiune de asigurarea a clientilor.

"ASTRA Asigurari a dezvoltat un produs de economisire unic in piata, la un raport optim pret/beneficii (deoarece fiecare persoana atrage aditional o reducere intregului grup), cu prime minime reduse pornind de la 50 lei/luna si beneficii mari. Acest produs ofera clientilor oportunitatea economisirii in functie de posibilitatile de moment".

Produsul Economica poate fi accesat atat de persoane fizice, cat si juridice, persoanele juridice putand beneficia de comoditatea incheierii unui singur contract de asigurare, pentru mai multi asigurati, si de administrarea elastica a acestuia (exista 2n -1 posibilitati de grupare), in functie de necesitatile financiare de moment.

Prin accesarea unui astfel de produs, persoanele juridice isi pot fideliza tinerii angajati sau pe cei cu realizari deosebite, dar ii pot cuprinde in asigurare si pe cei de varsta inaintata, aflati in pragul pensionarii (care nu pot fi cuprinsi pe polite de asigurare cu protectie).
Contractul prezinta valoare de rascumparare pentru necesitati financiare imediate. Cu cat perioada de asigurare este mai indelungata, cu atat beneficiile financiare acordate de companie sunt mai mari.

Prin incheierea unei asigurari Economica, Asiguratii pot avea acces la beneficii financiare mai mari decat in cazul altor produse de economisire. In acelasi timp, beneficiile sunt garantate pentru o perioada mai indelungata. Astfel, asiguratii isi pot planifica mai bine momentele cu cheltuieli mari si venituri mici, cum ar fi de exemplu cheltuieli de studii ale copiilor, cheltuieli dupa terminarea vietii active, evenimente importante ca: nunti, botezuri, aniversari , subliniaza reprezentantii companiei.

"Suntem o companie dinamica, cu viziune. De aceea strategia noastra de business este bazata pe consolidarea pozitiilor de top pe care le detinem pe property, auto, maritim si aviatie, dar si pe continua perfectionare a produselor pe segmentele de viata si sanatate. Suntem conectati la pulsul pietei si la nevoile de asigurare ale acesteia. Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri, am dezvoltat pachete de asigurare cu adevarat competitive. La sfarsitul lunii iunie, am relansat Garant Individual-un produs pur de protectie. Am regandit apoi Tezaur, o asigurare de protectie si economisire. Acum relansam Economica, un produs pur de economisire, modern, utilizat pe pietele de traditie, adaptat contextului economico- finaciar actual. Am adus plus valoare acestui produs de economisire si l-am imbunatatit cu o serie de beneficii pentru client, aceste atribute conferind pachetului de asigurare caracteristici unice la momentul actual in piata de asigurari autohtona", a declarat Radu Mustatea, Presedinte Directorat in ASTRA Asigurari.

Economica ofera posibilitatea de acoperire a unor nevoi complexe de economisire (limite largi ale sumelor asigurate si ale primelor de asigurare) si de control total in ceea ce priveste primele alocate pe polita. Produsul ofera posibilitatea de acces la protectie financiara pe perioade indelungate si inclusiv la varste inaintate. De asemenea, exista posibilitatea de a decide plata indemnizatiei de asigurare sub forma de rente, ceea ce determina siguranta financiara pe termen lung. Pot fi cuprinse in asigurare grupuri precum: familii, scoli, clase ale acestora, diverse grupuri ocupationale sau persoane juridice.
 
Compania ASTRA Asigurari este liderul pietei de asigurari din Romania si a inregistrat in primele 6 luni ale lui 2010 un profit contabil net in valoare de 11.363.128 RON, in crestere cu 83% fata de S1/2009. Volumul primelor brute subscrise totale nete de anulari directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie in primul semestru al anului 2010, se cifreaza la suma de 581.191.318 RON, din care 574.903.620 RON, reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale, in crestere cu 41% fata de semestrul I 2009. ASTRA Asigurari este membru fondator PAID si subscrie polita de asigurare obligatorie a locuintei PAD si polita PAD complet si pe www.astraonline.ro..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar