transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-10-2010

ERGO Oportun - asigurare de viata Index Linked cu posibilitatea investirii prin indicele S&P 40 BRIC

ERGO Oportun - asigurare de viata Index Linked cu posibilitatea investirii prin indicele S&P 40 BRIC
 Alte stiri la aceasta categorie
UniCredit Tiriac Bank, in colaborare cu UniCredit Bank AG Munchen si ERGO Asigurari de Viata, lanseaza produsul ERGO Oportun, o asigurare de viata de tip Index Linked, care ofera si posibilitatea investirii raportat la evolutia Indicelui Standard & Poor`s 40 BRIC.

Indicele Standard & Poors 40 BRIC ia in calcul evolutia celor mai importante 40 de companii din tarile numite prescurtat BRIC (Brazilia, Rusia, India si China). Aceste companii sunt tranzactionate pe burse internationale de renume (Londra, Hong Kong, NYSE, NASDAQ) si respecta standardele de transparenta ale acestor piete.

Compozitia indicelui ia in considerare domeniile pentru care aceste tari sunt recunoscute a avea un mare impact economic: resurse naturale, energie, servicii financiare. Economistii estimeaza ca economiile BRIC vor domina in viitor economia mondiala.

Investitia in ERGO Oportun pornește de la suma minima de 3.000 euro. Perioada de subscriere se incheie la 30 noiembrie 2010.

Capitalul investit este 100% garantat de UniCredit Bank AG Munchen, institutie financiara cu reputatie internationala, membra a Grupului UniCredit si emitent al acestor valorilor mobiliare. Un Bonus de 10% din suma investita va fi platita de emitent daca la maturitate valoarea indicelui SP 40 BRIC va fi mai mare decat valoarea initiala la cele 10 date de evaluare.


Alte avantaje promise de companiile implicate: Participarea la evolutia Indicelui SP 40 BRIC (ponderat), un indice cu o crestere importanta in ultimii ani, indice dezvoltat de prestigioasa companie de rating financiar Standard&Poor’s; Asigurare de viata pe tot parcursul derularii contractului de minim 110% din banii investiti; Mari castiguri potentiale prin participarea la cresterea rapida a economiilor BRIC; Garantarea la maturitate a 100% din capitalul investit oferita de UniCredit Bank AG Munchen; Posibilitatea de a spori veniturile prin participarea la beneficiile oferite de cresterea indicelui S&P BRIC 40; Metoda flexibila de optimizare a raportului risc-profitabilitate; Gestionarea profesionista a activelor de catre UniCredit Bank AG Munchen; Posibilitatea de a vinde inainte de termen la valoarea de piata curenta; Pentru protectia celor dragi, asigurare de viata de minim 110% din capitalul investit in caz de deces; Investitie minima de doar 3.000 EURO, Prima Unica; Increderea oferita de colaborarea a doua mari grupuri financiare europene UniCredit si ERGO.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală si de Est si unul dintre cele mai mari din Europa. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 520.000 clienti activi prin intermediul a 234 de sucursale. În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate si servicii si prin intermediul partenerilor.

UniCredit este o institutie financiară de top, cu rădăcini puternice în 22 tări europene si cu o prezenta internationala pe 50 de piete, cu aproximativ 9.600 sucursale si peste 162.000 angajati la 30 iunie 2010. În regiunea CEE, UniCredit operează cea mai mare retea bancară internatională cu aproximativ 4.000 sucursale si puncte de lucru.

Grupul este activ în următoarele tări: Austria, Azerbaidjan, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Cehă, Estonia, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Kazahstan, Kârgâzstan, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Cu o valoare cumulată a primelor de asigurare de 19 miliarde €, ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurări din Europa. La nivel mondial, ERGO este prezent în peste 30 de tări, concentrându-se în special în Europa si Asia. În Europa, ERGO este nr.1 în asigurări de sănătate si cheltuieli judiciare, iar pe piata de origine, Germania, Grupul ERGO este unul dintre liderii pietei. Peste 50.000 de persoane lucrează pentru ERGO, fie ca angajati, fie ca agenti de vânzare..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar