transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2010

Eureko continua programul Dincolo de business: despre oameni, despre incredere

Eureko continua programul Dincolo de business: despre oameni, despre incredere
 Alte stiri la aceasta categorie
Eureko a continuat la Timişoara programul naţional „Dincolo de business: despre oameni, despre încredere”, lansat în noiembrie 2009 si care se desfăşoară în cele mai importante oraşe din ţară.

Evenimentul organizat de Eureko în Timişoara a cuprins 2 etape: o întâlnire cu studenţii timişoreni, precum şi o recepţie pentru top managementul mediului de afaceri din această zonă a tarii, la care au fost invitati sa participe şi reprezentanţi ai presei locale.

„Prin programul „Dincolo de business: despre oameni, despre încredere” ne reafirmăm angajamentul companiei pe piaţa locală, de a oferi solutii financiare adaptate cerintelor clientilor si partenerilor nostri. Astfel, intenţionăm să ne consolidăm poziţia pe piaţa din Romania şi în acelaşi timp să oferim partenerilor noştri posibilitatea de a beneficia de expertiza specialiştilor Eureko”, a declarat Shaun Russell, Director Comercial al Eureko România.

Intalnirile cu studentii din marile centre universitare din Romania reprezinta o componenta esentiala a programului Eureko, datorita potentialului pe care acestia din urmă il reprezinta pentru societate. Astfel, participantii la eveniment au discutat cu specialistii Eureko si cei ai companiei Hay Group despre piata de munca din Romania si despre posibilitatile si oportunitatile de care pot beneficia. Mai mult, acestia au primit sfaturi despre cum sa-si construiasca o cariera de succes.

Cea de-a doua parte a programului a avut ca scop intalnirea dintre top managementul domeniului de afaceri din zona de vest a tarii cu specialistii Eureko, KMPG si cei ai Hay Group.

Intâlnirea de la Timişoara s-a axat pe subiecte precum avantajele fiscale sau metode de atracţie şi retenţie a angajaţilor valoroşi.
De asemenea, invitaţii au descoperit noi perspective privind modalităţile de creştere a profitabilităţii afacerilor.

Programul Eureko face parte din strategia companiei de consolidare pe piaţa din România. Eureko în România s-a impus deja ca o instituţie financiară cu experienţă solidă pe segmentele de asigurări de viaţă, pensii şi lider pe piata asigurărilor de sănătate. Mai mult, ca parte a strategiei de business, Eureko a investit în 2010 pe piaţa din România peste 31 milioane Ron.

Eureko este grup de asigurări nelistat la bursă activ si in alte tari Europene decat tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat.

Eureko are obiectiv clar: sa fie asiguratorul cel mai de incredere. Incercam sa realizam acest obiectiv prin orientare catre clienti si catre rezultate in toate segmentele in care activam. In 2009, Eureko a inregistrat prime brute subscrise in valoare de aproximativ 20 miliarde euro si aproximativ 20.000 de angajati..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar