transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-09-2010

Euroins Romania - usoara crestere in primul semestru, 2010

Euroins Romania - usoara crestere in primul semestru, 2010
 Alte stiri la aceasta categorie
Afacerile asigurătorului EUROINS România au înregistrat o creştere de 1,5% în primul semestru al anului în curs. În primele şase luni din 2010, subscrierile companiei au atins valoarea de 42,3 milioane EURO, faţă de cele 41,6 milioane euro aferente primului semestru din 2009.

În monedă naţională, valoarea primelor brute subscrise de EUROINS România a înregistrat o evoluţie constantă în perioada analizată, în contextul unei scăderi a pieţei de profil.

“Rezultatele obţinute până acum sunt mai mult decât încurajatoare, având în vedere climatul macroeconomic actual şi tendinţele ce se manifestă în industria de asigurări”, declară Iulius Alin BUCŞA, Directorul General al EUROINS România.

Strategia companiei pentru anul 2010 s-a axat pe diversificarea portofoliului, în condiţiile diminuării ponderii asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA), care au scăzut de la 89,3% la mai puţin de 87% din total.

“Ne-am bazat şi pe o creştere a ponderii deţinute de asigurările auto CASCO în portofoliu, de la 8,1% la 9,5%, alături de o dezvoltare intensivă a liniei de asigurări de daune la proprietăţi. Astfel, subscrierile pe acest tip de asigurări au crescut cu 92% în perioada analizată, în mod special datorită clienţilor persoane fizice”, punctează Iulius Alin BUCŞA. De asemenea, o creştere de 63% s-a înregistrat pe segmentul asigurărilor de răspundere civilă.

În ceea ce priveşte despăgubirile acordate, EUROINS România a plătit în primul semestru daune în valoare de 23,6 milioane EURO, în creştere faţă de cele doar 16,3 milioane EURO din acelaşi interval al anului trecut.


“Creşterea volumului de despăgubiri se datorează în principal îmbunătăţirii fluxului de plăţi efectuate către clienţii noştri care aveau încheiate poliţe de asigurare RCA, ceea ce demonstrează mai mult decât orice efortul făcut în direcţia îmbunătăţirii calităţii serviciilor pe care le oferim”, spune Directorul General al EUROINS România.

Compania de asigurări EUROINS a fost fondată în anul 1994, funcţionând până în 2007 sub numele de ASITRANS. Preluarea companiei în 2007 de către Grupul EUROHOLD a conferit stabilitate financiară şi a contribuit la dezvoltarea şi oferirea unor produse competitive. EUROINS înseamnă peste 600 de angajaţi şi 6.000 de agenţi colaboratori, în sprijinul a mai bine de 600.000 de clienţi. Din anul 2009, EUROINS face parte din acţionariatul PAID, fiind una dintre cele 13 companii autorizate să subscrie asigurări obligatorii de locuinţe..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Daniela
Intr-adevar, asigurarea tfvultaaica poate fi mult mai scumpa decat cea obligatorie. Ca sa va faceti o idee, asigurarea tfvultaaica a unei garsoniere poate ajunge si la cateva sute de euro, daca proprietarul alege sa se asigure impotriva tuturor riscurilor. Poate fi insa si mai ieftina, pentru o asigurare standard. Pe de alta parte, in cazul unui accident ca cel de la Bacau, o asigurare obligatorie, mai ieftina, iti garanteaza faptul ca nu vei primi inapoi valoarea casei.In ceea ce priveste pretul asigurarii facultative, acesta depinde de mai multi factori, incepand de la suprafata si locatie, pana la riscurile acoperite. De aceea puteti afla o suma exacta doar facand calculul pentru fiecare caz in parte (puteti face asta folosind calculatorul nostru online: ).Va multumim,Echipa Zurich Broker
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar