transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-02-2012

FATA Asigurari: Bogdan Pirvu il īnlocuieste pe Diego De Gennaro in functia de Director General

FATA Asigurari: Bogdan Pirvu il īnlocuieste pe Diego De Gennaro in functia de Director General
 Alte stiri la aceasta categorie
În cadrul sedintei Consiliului de Administratie al societătii FATA Asigurări din data de 02.02.2012, s-a acceptat demisia lui Diego De Gennaro din functia de Director General al companiei. În cadrul aceleiasi sedinte, Consiliul de Administratie al FATA Asigurări l-a numit în functia de Director General pe Bogdan Pîrvu, care detinuse până în prezent functia de Director General Adjunct.

Astfel, Bogdan Pîrvu a devenit Director General al FATA Asigurări, ocupând pozitia rămasă vacantă prin aprobarea de către actionariatul societătii a cererii de retragere a lui Diego De Gennaro din toate functiile detinute.

„Sunt onorat de încrederea acordata de catre Consiliul de Administratie al FATA Asigurari prin aceasta învestire. Doresc sa rasplatesc aceasta încredere prin consolidarea cifrei de afaceri a companiei, în ciuda conditiilor macro-economice nefavorabile si a faptului că piata asigurarilor din România are de suferit din aceste considerente. Un alt obiectiv important al companiei, de care ma voi preocupa personal, va fi acela de a oferi stabilitate si încredere clientilor traditionali ai FATA Asigurari, devenind astfel un adevarat partener pe termen lung pentru acestia” ne-a declarat Bogdan Pîrvu cu ocazia învestirii în functia de Director General.

Bogdan Pîrvu are o carieră de peste 12 ani în domeniul asigurărilor, perioadă în care a acumulat o importantă experientă, fiind în special cunoscut pentru activitatea intensă desfăsurată în domeniul asigurărilor agricole. si-a început cariera în asigurări alături de OMNIASIG Asigurări Agricole, continuând în cadrul AGRAS, unde a ocupat functia de Director General Adjunct, până în anul 2006, când s-a alăturat companiei FATA Asigurări, în cadrul căreia, din anul 2008, a ocupat pozitia de Director General Adjunct.


Odată cu schimbarea managementului, actionarii societătii au în vedere dezvoltarea ulterioară a companiei si consolidarea pozitiei în sectorul asigurărilor agricole din România, punând accent pe necesitatea creării de valoare economică. FATA Asigurări intentionează să acorde aceeasi atentie sectorului agricol român, propunându-se ca partener de încredere în mediul rural, pentru a face fată provocărilor care privesc protejarea persoanei si a patrimoniului agricultorilor, oferind cele mai bune solutii de asigurare pentru toate nevoile lor.

Societatea FATA Asigurări a fost fondată de FATA Assicurazioni Danni SpA, companie detinută 100% de către GENERALI Assicurazioni SpA, a treia companie ca mărime la nivel mondial. FATA Assicurazioni Danni SpA a fost preluată de către grupul GENERALI în anul 2000.

În anul 2006 a fost achizitionat pachetul de actiuni de la societatea GLOBAL Asigurări si FATA Asigurări a început să opereze pe piata asigurărilor din luna octombrie a aceluiasi an.

FATA Asigurări a devenit, datorită transferului de know-how de la compania mamă, care este lider în asigurările agricole în Italia, o companie de asigurări dedicată unei clientele si unei piete de nisă, având ca profil asigurările agricole (culturi, animale, păduri) si asigurările generale (cu exceptia RCA), oferind o gamă de produse specializate pe o structură modulară..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Joe
si Aspoiu: va rog sa va controlati lujmabil. Anumite cuvinte pot fi folosite intr-un text literar, ceea ce nu era cazul pentru comentariile voastre. De asemenea, nu accept insiruirea de IP-uri in public, indiferent ale cui ar fi acestea. Considerati acest mesaj ca pe un avertisment. La urmatorul derapaj de acest gen am sa va interzic accesul la comentarii.@Ascoiu: Laura Sorin are dreptate. Preferam un comentariu strict la text si nu la autorul acestuia.
Aileen
INTREBARE catre POLITIE : cum de un asemenea inidvid, este liber pe strazile Romaniei ? Un asemenea pericol social .traieste bine multumesc, liber sa-si continue crimele abjecte? S-a mai aflat faptul ca el a fost condamnat in trecut, pentru viol asupra unei minore, de tentativa de omor si de acte de cruzime fata de doi cai. Politia arre datoria sa apere populatie si mediul inconjurator, inclusiv animalele, ca in orice tara civilizata din lume Politia si justitia romana, nu vor sa apere cetatenii Romaniei lasa liberi pe strazi tot felul de criminali si psihopati??????? pai asta este civilizatie?
Roger
te inteleg rcefept. in grupul meu de prieteni, ca si in toata lumea asta mare, sunt doua tabere aia de au mac si aia care ii urasc pe mactarzi. eu sunt in prima categorie. si e greu sa explici de ce e mai bun si mai misto un produs mai scump care n-are multe avantaje clare si definitorii in fata competitorului. dar e clar ca sunt mult mai multumit de si cu laptopul meu de cand am trecut in tabara macbook. cred ca, pana la urma, ca la toate produsele astea nenorocite de la apple, sunt micile detalii care te fac sa le indragesti mai mult. p.s. nici eu nu mi-as lua iphone, dar ipod touch-ul e o parte esentiala din trusa mea de calatorie'.
Antoinette
te iltneeg perfect. in grupul meu de prieteni, ca si in toata lumea asta mare, sunt doua tabere aia de au mac si aia care ii urasc pe mactarzi. eu sunt in prima categorie. si e greu sa explici de ce e mai bun si mai misto un produs mai scump care n-are multe avantaje clare si definitorii in fata competitorului. dar e clar ca sunt mult mai multumit de si cu laptopul meu de cand am trecut in tabara macbook. cred ca, pana la urma, ca la toate produsele astea nenorocite de la apple, sunt micile detalii care te fac sa le indragesti mai mult. p.s. nici eu nu mi-as lua iphone, dar ipod touch-ul e o parte esentiala din trusa mea de calatorie'.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar