transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-02-2011

FlexInvest Editie Limitata asigurarea unit linked cu randament garantat

FlexInvest Editie Limitata  asigurarea unit linked cu randament garantat
 Alte stiri la aceasta categorie
Eureko Romania lanseaza “FlexInvest Editie Limitata”, o asigurare de viata unit linked cu 8% dobanda garantata in 2011, destinata celor care doresc sa isi creeze propriul plan investitional adaptat la contextual economic actual, dar sa si fie protejati in acelasi timp.

Noua editie FlexInvest va putea fi achizitionat in intervalul 22 februarie – 15 iunie, cu posibilitatea extinderii ofertei.

Produsul are in structura doua componente: componenta investitionala: permite cumpararea de unit-uri in fondurile de investitii constituite de Eureko: RonGarant, RonPlus, EuroSafe si EuroExtra; componenta de protectie: contine asigurarea de deces si invaliditate permanenta din accident pe toata durata contractului.

Eureko Romania garanteaza o dobanda anuala de 8% pentru primele investite in RonGarant. Polita poate fi incheiata pe o perioada de 20 de ani, iar varsta maxima la data expirarii contractului este de 65 de ani.

Flexibilitatea este una din principalele trasaturi ale acestui produs, deoarece clientii detin controlul asupra contractului si evolutiei valorii contului. Prima rata este directionata automat catre fondul de investitii RonGarant. Dupa plata primei rate se poate opta pentru transferul unitatilor de fond sau redirectionarea viitoarelor prime catre celelalte fonduri.


”Noul produs reprezinta raspunsul firesc fata de nevoia de profit si siguranta manifestata de clientii nostri.
Credem ca asigurarile de viata insotite de garantii vor fi castigatoarele acestui an. De aceea, ne dorim ca prin dobanda anuala pe care o garantam, cei care au apetit investitional, dar isi doresc si protectie, sa poata alege un produs care sa le satisfaca ambele cerinte,” a spus Shaun Russell, director comercial in cadrul Eureko Romania.

FlexInvest preia riscurile de deces si de invaliditate permanenta din accident, iar cei care cumpara polita pot alege intre cele trei variante de prima anuala: 1.200 de lei, 1.600 de lei si 2.000 de lei. De asemenea, Eureko ofera si trei modalitati de plata: trimestriala, semestriala si anuala.

Pentru incheierea contractului nu este nevoie de analize medicale sau ocupationale.

Preturile unitatilor de fond (unit-uri) sunt calculate zilnic si afisate pe website-ul Eureko. De asemenea, acestea sunt publicate lunar intr-un ziar de larga circulatie nationala.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte opt tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat. Bazandu-ne pe radacinile noastre cooperatiste, avem o misiune clara: sa fim cel mai de incredere asigurator. Ne urmam aceasta ambitie prin orientarea catre clienti si catre rezultate, in toate activitatile in care ne implicam.

Grupul este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
smashing top seo
sDQ4lA wow, awesome blog.Thanks Again. Keep writing.
only for 5 dollars
3YgmD4 Thanks again for the blog post.Thanks Again. Fantastic.
Dolly
This introduces a plaeisngly rational point of view.
Sadykov
1. Asigurarea de viata in sine, doar cu clauzele de baza, este vallibaa doar pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, poti beneficia de protectie suplimentara cu ajutorul asigurarilor suplimentare atasate asigurarii de viata; acestea acopera orice tip de eveniment si sutn valabile si pe teritoriul Romaniei si in afara.2. Pentru a te asigura ca, in cazul in care nu mai poti achita prima anuala datorita unei invalidati, poti opta pentru atasarea unei asigurari suplimentare de scutire de la plata primelor. In plus, ai o perioada de gratie de 30 de zile dupa termenul scadent. In aceasta perioada beneficiezi de protectia stabilita initial, chiar daca nu ai achitat prima.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar