transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-10-2007

Fondul de pensii Prima Pensie a atras 5000 de persoane in 2 saptamani

Fondul de pensii Prima Pensie a atras 5000 de persoane in 2 saptamani
 Alte stiri la aceasta categorie

Aproximativ 5000 de persoane au aderat in primele doua saptamâni de campanie la fondul de pensii private obligatorii Prima Pensie, al grupului sloven Prva, au anuntat miercuri reprezentantii societatii de administrare Prima Pensie SA, informatie citata de Rompres si www.SMARTfinancial.ro.

Pana la sfarsitul perioadei initiale de aderare, la 17 ianuarie 2008, Prima Pensie si-a propus sa atraga 300.000 de participanti. Compania are ca obiectiv sa detina o cota de 10% din piata româneasca a pensiilor administrate privat (pilonul II). Societatea constituita în România este cea de-a saptea companie de profil înfiintata de Prva Group în Europa Centrala si de Est. "Prima Pensie" va opera initial pe pilonul II, urmând sa îsi extinda activitatea si pe pilonul III al pensiilor facultative.

Infiintat în anul 2000, Grupul Prva este lider pe piata furnizorilor de pensii facultative si obligatorii în Slovenia si sud-estul Europei, cu sapte filiale în Slovenia, Macedonia, Kosovo, Serbia, Albania, Ucraina si România. Grupul sloven se situeaza pe primul loc în Slovenia si în Macedonia, cu o cota de piata de 22,5 la suta si respectiv 54 la suta, si a beneficiat recent de o investitie de opt milioane de euro din partea BERD (20 la suta din actiunile Prva Group), fondurile suplimentare fiind utilizate pentru înfiintarea si extinderea fondului de pensii al grupului Prva si a filialelor de management al activelor pe pietele din Europa Centrala si de Est.

La data de 31 mai 2007, grupul Prva administra în Macedonia, Serbia, Slovenia si Kosovo active de peste 100 de milioane de euro. Potrivit presedintelui CNPAS, Mariana Campeanu, dupa doua saptamâni de campanie de aderare, fondurile de pensii private din România au atras 450.000 de participanti.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar