transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-06-2009

Fuziunea dintre Eureko si Bancpost a primit aprobarea finala din partea CSSPP

Fuziunea dintre Eureko si Bancpost a primit aprobarea finala din partea CSSPP
 Alte stiri la aceasta categorie
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat prima fuziune de pe piaţa pensiilor private din România, un proces în urma căruia fondul de pensii Eureko va prelua activele şi participanţii fondului de pensii private Bancpost.

Eureko a depus documentele necesare autorizării finale a fuziunii dintre fondul de pensii administrat şi cel al Bancpost în data de 26 mai 2009.

În urma procesului de integrare, Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA va atinge un număr de 325.416 de participanţi, consolidându-şi poziţia ocupată - locul 5 - în topul companiilor din această perspectivă, cu un număr total de active în valoare de 71.362 milioane RON, ce vor plasa compania pe locul 6 în topul celor 13 companii existente pe piaţă.

"Această fuziune reprezintă un prim pas spre consolidarea pieţei pensiilor private din România şi suntem mândri să fim prima companie care încheie un astfel de proces. A fost un drum anevoios, de pionierat, dar care a meritat eforturile cu prisosinţă".

"Fuziunea va aduce în primul rând beneficii participanţilor Bancpost pe care îi întâmpinăm cu mare plăcere şi cărora le vom oferi aceleaşi servicii calitative pe care le oferim deja participanţilor noştri. În acelaşi timp, fuziunea va consolida poziţia Eureko pe piaţa pensiilor private şi va contribui la dezvoltarea unei pieţe cu jucători mai puternici", a declarat Besim Jawad, director General al Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.


Din perspectiva investiţională, această fuziune aduce beneficii atât pentru Eureko, cât şi participanţilor şi întregii pieţe.

"Având un număr mai mare de active aflate sub administrarea noastră, randamentul investiţional al Eureko se va îmbunătăţi, iar acest lucru va putea fi observat şi de participanţii noştri având în vedere că pensia lor va creşte odată cu valoarea unităţii de fond", a declarat Radu Craciun, Director de Investiţii al Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

Fuziunea cu Bancpost este prima de pe lista Eureko, urmând ca până la sfârşitul anului compania să finalizeze şi fuziunea cu fondul de pensii administrat de KD anunţată la începutul anului.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Maks
Acuma serios rvnbiod nu e asa rea ideea cu inflatia E o idee vehiculata de cativa doxati, da' nu stiu daca aia sunt chiar de talia ta, cred ca le faci umbra Zicea Laurent Fabius, fost prim-ministru al lui Mitterand: o inflatie controlata, mentinuta strict intre 7 si 10% ar dopa suficient exporturile astfel incat sa iesim din cacao si ar usura rambursarea creditelor astfel incat sa tinem bancile sub control:) n-am fost niciodata ate2t de bogati ca atunci cand eram la o inflatie de 3-5% Astept cu nerabdare propunerile pentru autostrazi .-= Karlab4s last blog .. =-.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar