transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-08-2011

Fuziunea fondurilor de pensii facultative BRD Primo si BRD Medio, aprobata de CSSPP

Fuziunea fondurilor de pensii facultative BRD Primo si BRD Medio, aprobata de CSSPP
 Alte stiri la aceasta categorie
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea prealabilă a fuziunii fondurilor de pensii facultative BRD PRIMO (fond absorbit) şi BRD MEDIO (fond absorbant) administrate de către S.C. BRD SOCIETATE DE ADMINISTRARE A FONDURILOR DE PENSII PRIVATE S.A.

Potrivit prevederilor Normei nr. 1/2011 privind fuziunea fondurilor de pensii facultative, procesul de autorizare a fuziunii cuprinde două etape, prealabilă şi definitivă. Autorizarea definitivă a fuziunii va putea fi decisă numai după informarea participanţilor cu privire la modalitatea şi perioada de desfăşurare a procesului de fuziune a fondurilor de pensii facultative şi obţinerii acordului majorităţii participanţilor.

Astfel, în termen de 45 de zile calendaristice de la data publicării anunţului privind fuziunea, participanţii care nu sunt de acord cu prevederile prospectului schemei de pensii facultative ale fondului absorbant se vor putea transfera fără penalităţi de transfer la oricare alt fond de pensii facultativ. Fuziunea se va putea finaliza numai la o dată ulterioară acestui termen. 

Administratorul fondului de pensii care urmează a fi absorbit are obligaţia de a transmite participanţilor fondului de pensii facultative documentul de informare şi consultare precum şi de a publica acest document în cel puţin două cotidiene de circulaţie naţională, pe o perioadă de cel puţin 3 zile consecutive.

Totodată aceste informaţii se vor regăsi pe pagina proprie de internet a administratorului fondurilor de pensii facultative implicate în fuziune, unde se vor menţine pe toată perioada de desfăşurare a fuziunii.


"Prima publicare a documentului de informare şi consultare a participanţilor în cele două cotidiene de circulaţie naţională, publicarea pe pagina proprie de internet şi transmiterea scrisorilor către participanţi se efectuează în aceeaşi zi".

"Precizăm că, de la data comunicării deciziei de autorizare prealabilă a fuziunii fondurilor de pensii facultative, administratorului îi este interzisă încheierea de noi acte individuale de aderare la fondul de pensii absorbit. Decizia de autorizare prealabilă va fi disponibilă şi pe pagina de internet www.csspp.ro, până la eliberarea autorizării definitive de fuziune", se precizeaza intr-un comunicat de presa al CSSPP..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Michael
Bonjour,Pour un blog, du 125*125 c'est ge9nial et pratique mais quand vous sieahotuz utiliser le service AD42 pour vendre de l'espace pub sur un site complet par exemple et que le format 125*125 ne suffit plus c'est dommage, e0 quand d'autres formats graphique comme du 468*60, du 728*90, du 300*250 ou 250*250 ??En espe9rant avoir une re9ponse Cordialement,Julien.
Beyonce
IJWTS wow! Why can't I think of tgihns like that?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar