transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-10-2010

Generali Asigurari - reduceri de pana la 20% pentru asigurarea CASCO

Generali Asigurari - reduceri de pana la 20% pentru asigurarea CASCO
 Alte stiri la aceasta categorie
Generali Asigurări desfăşoară până pe 15 decembrie o campanie promoţională, dedicată segmentului CASCO, prin care se oferă clienţilor noi reduceri de până la 20%. Oferta este personalizată în funcţie de profilul fiecărui client în parte, fiind răsplătite, în special, categoriile de şoferi care s-au dovedit în timp a fi mai prudente în trafic şi mai responsabile.

Specialiştii în asigurări auto de la Generali Asigurări au constatat, în urma unei analize a portofoliului de clienţi existenţi, că şoferii cu vârsta de peste 28 de ani, care deţin permis de conducere de cel puţin 4 ani şi au cel puţin un copil minor sunt mai responsabili şi conduc mai prudent. În plus, există chiar o corelaţie cu mărcile de maşini pe care aceştia le conduc, remarcându-se că anumite mărci înregistrează mai puţine incidente în trafic. În consecinţă, compania a venit în întâmpinarea acestui tip de şoferi responsabili cu oferte speciale.

“Reducerile acordate au fost stabilite în urma unei analize detaliate a portofoliului de asigurări auto al companiei, precum şi în baza istoricului daunelor. Am dorit să-i răsplătim pe acei şoferi care au grijă de maşină, de viaţa lor şi a celorlalţi, care nu se aventurează în trafic. Mai mult, ţinând cont de acelaşi principiu, bonusurile de reînnoire sunt foarte atractive, în cazul în care nu există daune sau dacă numărul acestora este redus. Această iniţiativă face parte dintr-o strategie mai extinsă a Generali Asigurări, de segmentare din ce în ce mai detaliată a clienţilor, pentru ca ofertele pe care le propunem să fie cât mai corecte, în concordanţă cu riscul şi cu profilul clientului”, a declarat Adrian Marin, Director General Adjunct, Generali Asigurări.


Clienţii CASCO Generali Asigurări beneficiază în plus de o serie de avantaje suplimentare. Compania le oferă serviciu de asistenţă rutieră ASIST PLUS, în toată ţara, 24 de ore din 24, cu call-center dedicat.

De asemenea, extinderea teritorială în afara României este un serviciu inclus. În plus, clienţii Generali au la dispoziţie o reţea teritorială de soluţionare a daunelor, conectată on-line la un sistem informatic avansat, care permite soluţionarea, în condiţii optime şi rapide, a oricărei solicitări de despăgubire, precum şi opţiunea efectuării plăţii direct către unităţile service.

De asemenea, plata despăgubirilor pentru daune externe se face prin intermediul EUROP ASSISTANCE direct la unitatea reparatoare, asiguratul nefiind nevoit să plătească efectuarea reparaţiei.

Asigurarea auto CASCO acoperă următoarele riscuri: incendiu, explozie, trăsnet, furt total sau parţial al autovehiculului, avarii accidentale, evenimente naturale sau evenimente socio-politice..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Caro
This was so helpful and easy! Do you have any articels on rehab?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar