transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-09-2007

Generali Fond de Pensii: 76.000 de persoane au aderat in 10 zile

Generali Fond de Pensii: 76.000 de persoane au aderat in 10 zile
 Alte stiri la aceasta categorie

La Generali Fond de Pensii, pilonul II de pensii, au aderat in 10 zile de la demararea campaniei 76.000 de participanti. "Asa cum afirmam si la lansarea campaniei, reforma pensiilor private obligatorii este o reforma a tinerilor. Cu totii avem in jurul nostru persoane dragi care traiesc foarte greu cu pensia actuala. Sunt convins ca pentru cei mai multi dintre tineri acest lucru este un semnal serios de alarma in ceea ce priveste viitorul lor si de aceea aleg sa-si investeasca contributiile in singurul fond de pensii care urmareste sa obtina un grad ridicat de profitabilitate, in conditii de siguranta si stabilitate", a declarat Ioan Vreme, Director General Generali Fond de Pensii.

Generali Fond de Pensii va investi 45% din totalul activelor Fondului de Pensii Administrat Privat - Aripi in instrumente cu grad ridicat de profitabilitate - obligatiuni, instrumente ale pietei monetare, actiuni listate, titluri de participare. "Daca ne uitam pe indicatorii financiari din Romania si din lumea intreaga din ultimii 10 ani, dar luand in calcul si prognozele pe termen mediu, este foarte clar ca exista o tendinta de crestere pe termen mediu si lung a valorilor mobiliare sau a instrumentelor pietei monetare, ceea ce ne-a determinat sa alegem, cel putin pentru faza initiala, aceasta politica investitionala", a comentat Ioan Vreme.

"Am avut in vedere si faptul ca piata primara si cea secundara interna a titlurilor de stat nu are o adancime si nici o largime suficienta, numarul de titluri tranzactionate si volumele sunt relativ mici in comparatie cu cererea de pe piata, ca sa nu mai vorbim de potentiala cerere indusa de lansarea fondurilor de pensii private", a completat Ioan Vreme.

 

Generali Fond de Pensii va investi restul de 55% din valoarea activelor in instrumente cu risc scazut, precum titluri de stat emise de Ministerul Finantelor Publice, de state membre UE sau din Spatiul Economic European, titluri de stat si alte valori mobiliare emise de state terte, obligatiuni si alte valori mobiliare ale organismelor straine neguvernamentale.

Aceste instrumente cu risc scazut reprezinta o pondere insemnata din totalul portofoliului investitional, "tocmai pentru a aduce o consolidare a stabilitatii investitiilor".

 

Generali Fond de Pensii va viza o optimizare si o alegere atenta a acestor titluri, pentru a conferi participantilor la Fond un maxim de randament.

"Asadar, prin aceasta politica investitionala, Generali Fond de Pensii urmareste in primul rand o crestere pe termen lung a contributiilor participantilor la Fondul de Pensii Aripi fara niciun fel de risc pentru acestia. Conform legii 411 / 2004 privind fondurile de pensii administrate privat, in cazul incetarii calitatii de participant, precum si in cazul transferului la un alt fond de pensii, Generali Fond de Pensii garanteaza ca valoarea activelor sale nu va fi mai mica decat suma contributiilor platite, diminuate cu penalitatile de transfer si cu comisioanele legale de administrare", a mai precizat Ioan Vreme.

 

Generali Fond de Pensii isi propune sa atraga pana in 16 ianuarie 2008 la Fondul de Pensii Administrat Privat - Aripi aproximativ 12% din totalul participantilor la pilonul II de pensii, adica peste 300.000 de angajati cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani. "Startul promitator al campaniei de aderare ne da incredere ca obiectivul nostru este perfect realizabil si demonstreaza, o data in plus, ca Generali este un nume de referinta in Romania, care ofera incredere si siguranta", a concluzionat Ioan Vreme.

Generali Fond de Pensii a fost infiintata la inceputul lunii iulie 2007, in Bucuresti, in contextul in care Romania se pregatea pentru reforma sistemului de pensii prin introducerea sistemului de pensii private obligatorii (Pilonul II). Obiectul de activitate al noii companii il constituie administrarea unui fond privat de pensii. Capitalul social al Generali Fond de Pensii este de 14.000.000 RON, iar Generali Holding Vienna detine 99,99 % din actiunile societatii.

Generali Fond de Pensii are o structura organizationala actuala de 24 angajati care va creste pe masura ce vor demara colectarile, iar numarul Agentilor de Marketing Generali Fond de Pensii a crescut la 10.000.

Generali Holding Vienna, membra a Generali Group, este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est care opereaza in 11 tari: Austria, Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Polonia, Croatia, Serbia, Ucraina si Bulgaria.

In anul 2006, Generali Holding Vienna a inregistrat un nou record in privinta primelor incasate, 3,4 miliarde EUR, in crestere cu 16,5% fata de anul precedent si a incheiat anul cu un profit de 190 mil. EUR.

Generali Group are 315 companii consolidate dintre care 126 de holdinguri financiare si 113 societati de asigurare, peste 40 de milioane de clienti in intreaga lume si 66.000 de angajati. In 2006, Generali Group a inregistrat o cifra de afaceri de 64,5 miliarde Euro si un profit net de 2,4 miliarde Euro. Alaturi de tari precum China si India, Generali Group priveste tarile din Europa Centrala si de Est ca piete strategice in crestere.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
best link build
fV6ISV Muchos Gracias for your blog.Really looking forward to read more. Cool.
bookmarking submission
wYFDhv Really informative blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.
bookmarking service
rfAt4E I truly appreciate this article.Really thank you! Will read on...
Article Submission
Btwjzb Thanks a lot for the blog.Really thank you! Really Cool.
West
one of the upcoming viedos we are doing is where we so something like the evil dead chase. what we did was spend two dollers. we use a r/c car, duck tap, and with a little edit. we get a killer part where the evil zombie dog is chasing after one of our hero. before out smarting him and blowing a hole though the back of the dogs head.Smoking Joker Productions CT.
social
y066gJ Thank you for your article.Thanks Again. Really Great.
social
I really enjoy the article post.Really thank you! Want more.
notebook review
EWvmsh Fantastic blog.Really looking forward to read more. Cool.
laptop notebook
Thanks so much for the article.Really thank you! Want more.
Suppliers
kqFReQ Thanks for the blog post. Cool.
LifeCell Reviews
I really enjoy the blog article.Thanks Again.
Download oem software
qXdJeD Informative, but not convincing. Something is missing but what I can not understand. But I will say frankly: bright and benevolent thoughts!....
Buy oem software
Eho8JW Every time I come back here again and don`t get disappointed..!!
Cheap oem software
3aWZOt It's pleasant sitting at work to distract from it�to relax and read the information written here:D
Silvia
I am always excited to visit this blog in the evenings.Please churning hold the contents. It is very entertaining.
Silvia
dGqS12 I am always excited to visit this blog in the evenings.Please churning hold the contents. It is very entertaining.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar