transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2014

Gothaer la un an de prezenta in Romania: peste 52.000 de clienti si prime brute subscrise de aproape 15 milioane euro

Gothaer la un an de prezenta in Romania: peste 52.000 de clienti si prime brute subscrise de aproape 15 milioane euro
 Alte stiri la aceasta categorie

După primul an de activitate, Gothaer Asigurări Reasigurări a raportat o creştere de peste 75% a primelor brute subscrise (aproape 15 milioane Euro) şi un număr dublu de clienţi (peste 52.000) comparativ cu anul 2012. Grupul Gothaer a decis recent să îşi majoreze la 100% cota de acţiuni deţinută în cadrul Gothaer Asigurări Reasigurări. Principalele obiective pentru 2014 sunt: continuarea creşterii profitabile, fiind aşteptate rezultate pozitive în următorii 3 ani, precum şi lansarea de produse competitive atât pentru piaţa de retail precum şi pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri).

Grupul Gothaer a intrat pe piaţa de asigurări din România la sfârşitul anului 2012, prin preluarea Platinum Asigurări Reasigurări, companie care a devenit, în urma unui proces de rebranding la începutul anului 2013, Gothaer Asigurări Reasigurări.

În 2013, Gothaer Asigurări Reasigurări a înregistrat o creştere de peste 75% a primelor brute subscrise (de la 8,5 milioane euro la 14,8 milioane euro), un număr dublu de clienţi (de la aproximativ 25.000 la peste 52.000) şi o creştere de 140% a numărului de poliţe din portofoliu, la 98.000.

În vederea dezvoltării activităţii, Gothaer a înfiinţat peste 140 de noi locuri de muncă, faţă de 60 cât deţinea în iunie 2012, devenind unul dintre angajatorii importanţi în sectorul financiar românesc şi focusându-se pe atragerea de tineri profesionişti, specialişti sau experţi în asigurări, coagulând astfel în echipa sa expertiza superioară din piaţa de asigurări românească.

„Gothaer a intrat pe piaţa de asigurări din România cu intenţia clară de a investi pe termen lung. Suntem în totalitate dedicaţi pieţei şi acestei tinere companii şi ne bucurăm că, după un an de activitate, Gothaer Asigurări Reasigurări a devenit un asigurător profesionist şi competitiv”, declară Jürgen Meisch, CFO Grup Gothaer.

“Gothaer Asigurări Reasigurări va primi în continuare tot suportul nostru pe parcursul transformării sale într-una dintre cele mai importante entităţi din piaţa locală de asigurări”, adaugă Thomas Leicht, CEO Gothaer Allgemeine Versicherung şi Board Member al Gothaer, responsabil cu business-ul companiei pe plan internaţional.

“Pentru noi, 2013 a fost dedicat lansării şi poziţionării Gothaer Asigurări Reasigurări pe piaţa românească de profil. A fost, cu siguranţă, un an de creştere către stabilitate, ceea ce a implicat un număr mare de transformări interne, atât la nivelul portofoliilor, al angajaţilor şi structurilor organizatorice, cât şi pe alte planuri. În urmă cu un an, ne-am anunţat intenţia de a construi cea mai modernă şi mai performantă companie din piaţa de asigurări din România, iar astăzi, uitându-ne în urmă, ne bucurăm să putem afirma că ne aflăm deja pe acest drum, continuăm să oferim securitate financiară şi stabilitate deopotrivă pentru clienţi, parteneri, angajaţi, cât şi pentru acţionari. Obiectivul nostru de a obţine rezultate profitabile ne va ajuta să ne menţinem promisiunile”, afirmă Anca Băbăneaţă, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

În 2013, cea mai importantă linie de business din portofoliul Gothaer Asigurări Reasigurări a fost cea de Property & Engineering, cu o cotă de 42%. CASCO, a doua linie de business, a reprezentat 30% din portofoliu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar