transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2015

Grawe Romania aniverseaza 15 ani

Grawe Romania aniverseaza 15 ani
 Alte stiri la aceasta categorie

Grawe România aniversează în luna octombrie 15 ani pe piata financiară locală. Compania, aflată în topul primilor 10 asigurători la nivel national a avut o evolutie echilibrată. Cu un total de prime brute subscrise de 47 milioane lei, active de aproape 380 milioane lei si indemnizatii brute plătite de 19,2 milioane lei la finalul anului 2014, Grawe îsi demonstrează stabilitatea.

Pe de altă parte, faptul că a reusit performanta de a obtine profit în fiecare dintre cei 15 ani pe care îi împlineste este o dovadă a orientării corecte pe o piată care nu a fost mereu stabilă si care a lansat destule provocări jucătorilor.

“Acest moment aniversar este si unul de bilant, iar rezultatele sunt în măsură să ne bucure. Am construit un business stabil, clientii au siguranta protectiei din contractele semnate cu noi, iar plata daunelor se face corect si la timp. Acestea au fost obiectivele pe care le-am urmărit si nu cota de piată. Asadar, suntem pe un drum sigur, avem o crestere sănătoasă si proiectele pe care ni le-am propus au toate sansele să devină realitate într-un timp chiar mai scurt decât preconizam.” declară Paul Swoboda, CEO Grawe România.Compania face parte din grupul austriac Grawe, care perpetuează o istorie începută în anul 1828. Cele aproape două secole de experientă în asigurări au contribuit major la modul în care Grawe si-a construit oferta de produse si portofoliul de clienti. Dacă în anul 2000 avea numai asigurări de viată, în prezent Grawe pune la dispozitia clientilor săi si asigurări de sănătate, de accident si de locuintă – facultative si obligatorii.

„Deoarece preocuparea noastră majoră a fost întotdeauna clientul, am căutat să dezvoltăm toate liniile de business: pe lângă asigurările de viată, domeniu pe care îl stăpânim deplin, acoperim încă din anul 2010 nevoia de protectie a locuintei si bunurilor, riscul de accident si riscurile de călătorie. În consecintă, am evoluat de la statutul de asigurător de viată consacrat, la cel de asigurător compozit sigur, care are rezerve si face profit. Sintetizând, putem spune că, prin produsele accesibile, vânzătorii profesionisti si vointa de a schimba o mentalitate refractară fată de ideea de asigurare, Grawe îsi respectă angajamentul pe termen lung semnat în 2000 cu piata din România. Nu uităm nicio clipă că suntem continuatorii unui proiect început acum 187 ani din dragoste de oameni si din dorinta de a-i ajuta. Acesta a fost începutul Grawe, iar noi ne facem o datorie din a urma aceleasi principii corecte si sănătoase. Până la urmă, acesti primi 15 ani ai nostri nu sunt decât o continuare a unei istorii vechi si frumoase” sustine Paul Swoboda.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar