transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-03-2011

Grupul Eureko - profit net de 1,22 miliarde euro in 2010

Grupul Eureko - profit net de 1,22 miliarde euro in 2010
 Alte stiri la aceasta categorie

Eureko, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Europa, a înregistrat în 2010 rezultate financiare peste asteptări, în conditiile în care s-a concentrat asupra reducerii complexitătii operatiunilor, dar si a costurilor.

Primele brute subscrise înregistrate la nivel de grup au crescut usor (+1%) si au atins 19,85 miliarde euro. Rezultatul a fost sustinut de primele brute subscrise aferente asigurarilor de sănătate, care au înregistrat un avans de 16%, la 12,28 miliarde euro.

Profitul net al grupului olandez a fost de 1,22 miliarde euro, în scădere cu 12% fată de rezultatul net raportat în 2009 (1,38 miliarde euro). Rezultatul a fost sprijinit atât în 2009 cât si în 2010 de întelegerea cu guvernul polonez privind Powszechny Zaklad Ubezpieczen (PZU) S.A. Profitul înainte de taxe din activităti curente a urcat cu 38%, la 504 milioane euro.

Eureko a continuat si în 2010 strategia de îmbunătătire a produselor si serviciilor de asigurări oferite, de reducere a costurilor si de simplificare a produselor. Astfel, costurile structurale au fost reduse la nivel de grup cu 268 milioane de euro, în ultimii doi ani, tinta pentru 2011 fiind de 300 de milioane de euro.

Activele grupului au ajuns la 93,94 miliarde euro, în crestere cu 1% fată de 2009.

Rata solvabilitătii era de 220% la finele lui 2010. La nivel de grup, 2009 si 2010 au fost considerati ani de tranzitie, în contextul în care criza financiară a pus presiune asupra afacerilor Eureko.

Totusi, la finele anului trecut S&P a confirmat ratingul 'A+' de contrapartida pe termen lung si pe cel privind soliditatea financiara a principalelor entitati ale grupului, precum si ratingul 'A-' al holding-urilor. De asemenea, Standard & Poor's a îmbunătătit, de la negativă la stabilă, perspectiva ratingului atribuit principalelor entităti si holding-urilor afiliate asiguratorului olandez Eureko Group.

Decizia agentiei de evaluare financiară a subliniat istoricul foarte bun al Eureko Group în atingerea tintelor si îndeplinirea rezultatelor promise, precum si opinia bună privind strategia de management si de guvernantă corporativă a grupului.

Astfel, Eureko Group este în acest moment singurul grup olandez de asigurări si pensii al cărui rating nu a fost redus de catre S&P, de la începutul crizei.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursă, activ în alte sapte tări europene, în afară de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurări – generale, sănătate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurări de viată si pensii administrate privat.


Grupul este prezent în România prin Eureko Asigurări si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Open
1. Asigurarea de viata in sine, doar cu clauzele de baza, este vblaaila doar pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, poti beneficia de protectie suplimentara cu ajutorul asigurarilor suplimentare atasate asigurarii de viata; acestea acopera orice tip de eveniment si sutn valabile si pe teritoriul Romaniei si in afara.2. Pentru a te asigura ca, in cazul in care nu mai poti achita prima anuala datorita unei invalidati, poti opta pentru atasarea unei asigurari suplimentare de scutire de la plata primelor. In plus, ai o perioada de gratie de 30 de zile dupa termenul scadent. In aceasta perioada beneficiezi de protectia stabilita initial, chiar daca nu ai achitat prima.
Maria
1. Asigurarea de viata in sine, doar cu clauzele de baza, este vablliaa doar pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, poti beneficia de protectie suplimentara cu ajutorul asigurarilor suplimentare atasate asigurarii de viata; acestea acopera orice tip de eveniment si sutn valabile si pe teritoriul Romaniei si in afara.2. Pentru a te asigura ca, in cazul in care nu mai poti achita prima anuala datorita unei invalidati, poti opta pentru atasarea unei asigurari suplimentare de scutire de la plata primelor. In plus, ai o perioada de gratie de 30 de zile dupa termenul scadent. In aceasta perioada beneficiezi de protectia stabilita initial, chiar daca nu ai achitat prima.
Emily
sa o luam logic: Microsoft, fara Yahoo, moare in fata lui Google. Yahoo, fara Microsoft, moare in fata lui Google. cei doi o pun de o alianta prin care prrorietapii Yahoo fac putin cash si ii mai rezista unul sau doi ani. Dar diferenta cred ca sta la nivel de cultura organizationala si structura ierarhica, iar Google are in continuare bila alba.
Karik
Hey, that's the graestet! So with ll this brain power AWHFY?
Turk
wUJ6ak YMMD with that asenwr! TX
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar