transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-11-2010

Grupul Generali - profit cu 46,8% mai mare in primele noua luni din 2010

Grupul Generali - profit cu 46,8% mai mare in primele noua luni din 2010
 Alte stiri la aceasta categorie
Grupul Generali a încheiat primele nouă luni ale anului cu un profit net de 1,3 miliarde euro, în creştere cu 46,8% faţă de perioada ianuarie-septembrie 2009 (894 milioane euro).

Rezultatele obţinute s-au datorat în principal performanţei segmentului de asigurări de viaţă (+8%) şi îmbunătăţirii eficienţei operaţionale.

Per ansamblu, Grupul a obţinut în primele nouă luni un volum total de prime brute subscrise de 53,8 miliarde euro, cu 5,8% mai mare decât în perioada similară a anului precedent. De asemenea, Generali a raportat cel mai bun trimestru al treilea de la începutul crizei financiare, înregistrând o creştere de 12,7% (până la 440 milioane euro).

Nivelul primelor brute subscrise pe segmentul viaţă s-a ridicat la 37,3 miliarde euro, cu 8% mai mare decat cel înregistrat în primele 9 luni ale anului 2009 (34,2 miliarde euro). O creştere importantă a fost obţinută pe segmentul unit-linked (+16.9%), în special în Europa de Est şi în Franţa.

Segmentul non-viaţă a evoluat cu 1% în perioada raportată, până la valoarea de 16,6 miliarde euro, deşi contextul macroeconomic rămâne încă difil în ţările importante ale Grupului.

Rata combinată a atins valoarea de 98,8% (faţă de 97,9% în primele 9 luni ale lui 2009), similară cu prima jumătate a anului, fiind afectată de dezastrele naturale din acest an.
Daunele cauzate de aceste evenimente au fost evaluate la 318 milioane euro.

Pentru sfârşitul anului, reprezentanţii Grupului Generali estimează consolidarea segmentului non-viaţă, ca rezultat al performanţei sănătoase aşteptate pe liniile de business non-auto.

În ceea ce priveşte asigurările de viaţă, Grupul prevede o îmbunătăţire a volumului de prime brute subscrise, deşi ritmul de creştere va încetini în comparaţie cu prima parte a anului.

Cât despre politica de investiţii, aceasta va continua să se bazeze pe alocarea prudentă a resurselor, cu intenţia de a consolida profitabilitatea curentă..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar