transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2010

Grupul Generali isi extinde operatiunile si in Vietnam

Grupul Generali isi extinde operatiunile si in Vietnam
 Alte stiri la aceasta categorie
Grupul Generali a primit autorizaţia preliminară pentru a desfăşura operaţiuni pe segmentul de asigurări de viaţă în Vietnam. Ministerul Finanţelor din Hanoi a oferit permisiunea de începere a procedurilor pentru înfiinţarea Generali Vietnam Life Insurance Company Ltd.

Compania îşi va începe operaţiunile în maxim şase luni, în acord cu calendarul stipulat în legea locală pentru finalizarea tuturor procedurilor necesare în domeniul asigurărilor. Noua companie va fi deţinută integral de Generali, iar sediul central va fi situat în oraşul Ho Chi Minh.

Cu această ocazie, Sergio Balbinot, Managing Director Generali Group, a fost primit la Hanoi de către Ministerul Adjunct de Finanţe, Tran Xuan Ha, alături de Comisarul pentru Asigurări Trinh Thanh Hoan şi Ambasadorul Italiei în Vietnam, Andrea Perugini.

“Noua companie va constitui un impuls proaspăt pentru strategia noastră de extindere în ţări cu mare potenţial de dezvoltare”, a declarat Balbinot.

“Economia vietnameză este a doua după cea chineză, în termeni de creştere a PIB-ului, dar cheltuielile cu asigurările de viaţă se situează la doar 0,7% din PIB. Cu alte cuvinte, ne aflăm pe o piaţă care oferă oportunităţi remarcabile pentru industria asigurărilor. Am finalizat toate pregătirile necesare pentru ca Generali să devină un jucător cheie pe această piaţă.


Cu o populaţie de peste 85 de milioane de locuitori, cu o vârstă medie de 27 de ani, o creştere medie a PIB de 8% şi o creştere de 15% a primelor de asigurare în 2009, Vietnam este una dintre cele mai promiţătoare pieţe ale Asiei, în ceea ce priveşte potenţialul de dezvoltare.

Mai mult, până în 2012, guvernul vietnamez urmăreşte să tripleze cheltuielile cu asigurările pe cap de locuitor, în prezent în valoare de 16 dolari, prin creşterea ponderii volumului total de prime brute subscrise in PIB, de la 1,6% în prezent, la 4,2%.

Vietnam va fi a opta piaţă asiatică pe care operează Generali, după China, Hong Kong, India, Filipine, Indonezia, Tailanda şi Japonia.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar